Mi fog velem történni ha gyenge képességeim miatt sehol nem alkalmaznak?
Figyelt kérdés
Lakáshitel mellett két jelzáloggal. Egyszerüen mindenhol magasak az elvárások.2009. dec. 8. 17:29
11/17 A kérdező kommentje:
Nem csak azt nézik mi a végzettség hanem mennyi idő gyakorlat! És igazából hogy kell megválaszolni a fizetési igényt? Én utoljára minimálbért mondtam, gondoltam olcsó munkaerő hamar elkel.
2009. dec. 8. 18:27
12/17 A kérdező kommentje:
Ez volt 2009 dec. 4-én most is várom a visszajelzést.
2009. dec. 8. 18:37
13/17 A kérdező kommentje:
dec 9-én visszaírtak nem kellek
2009. dec. 12. 18:53
14/17 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem vettek fel.
A munkaügyiben regisztrálva vagy? Idén már biztos nem, de jövőre indulnak átképzések, lehet, hogy találsz köztük valamit ami megfelel neked. Nézegesd az aszf.hu-t.
15/17 A kérdező kommentje:
az átképzés költsége mennyi?
2009. dec. 12. 21:21
16/17 anonim válasza:
Ha a munkaügyi által szervezett képzésben veszel rész (regisztrált álláskeresőnek kell hozzá lenned), akkor nem kell érte fizetned. Az utazáshoz pedig 90%-os kedvezményt adnak (ha be kell járnod valahova a tanfolyamra) Az átképzés ideje alatt keresetpótló juttatást adnak. Itt olvashatsz róla_ [link]
De a saját munkaügyi központodnál mindenképp kérdezz rá, mert még egy megyén belül is más és más a gyakorlat.
17/17 A kérdező kommentje:
27 vagyok és nincs felsőfokúm akkor nem támogatnak?? elolvastam.
2009. dec. 13. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!