Miért van ilyen sok kamu álláshirdetés?
Én még nem kérdeztem.
Én óvónőként végeztem öt év gyakorlatom van, és soha sehonnét nem kapok visszajelzést.
Jelentkeztem már önkormányzatihoz, de ott az ismerősöket veszik fel, és jelentkeztem már magán óvodákba. Pl. ilyenbe:
Angol felsőfokúm van. Kint dolgoztam fél éve Angliában.
Dolgoztam egy olyan cégnél, ahol a két nap alatt egyszer sem jött be a főnök, hogy aláírja a szerződésemet. Harmadik napon ott hagytam őket, mert kamu munka volt!
Pedig normális , céges e-mailük volt.
Csomó cég így reklámozza magát...
Felad pár jól hangzó álláshirdetést akár újságokba, akár neten, és így "jelen van".
Talán olcsóbb is álláshirdetést feladni, mint reklámhelyet venni, esetenként még ingyenes is! És míg a reklámot nem nagyon nézik az emberek, az álláshirdetéseket direkt keresik, és betűről betűre végigolvassák...
Mondjuk nálam nem érnek célt ilyen reklámokkal. Mert ha bedőlök, jelentkezek, és nem válaszolnak, akkor utána nem vásárlom meg a termékeiket, még ha előtte meg is tettem.. és ahol csak lehet, negatívan beszélek az adott cégről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!