Ha egy cég nem adja meg a nevét az álláshirdetésre az kamu állás?
nem feltetlenul, csak nem akarjak, hogy mindenki tudja hol van epp uresedes, es megrohamozzak oket. a kozvetitokon keresztul hirdetett allasok altalaban nem tartalmazzak a munkaado nevet.
a zepter pl. eloszeretettel hirdet igy, mert annyira rossz hiruk van, hogy ha kiirnak, senki nem menne el interjura sem...
Én nem szeretek már ilyenekre jelentkezni, mert sok rosszat hallottam róla.
Ilyenkor ha mégis jelentkezel hasonlóra, akkor csak a legszükségesebb infókat hagyd benne az önéletrajzodba. Pontos cím, születési hely, idő stb. hagyd ki.
Tel.szám, email cím, város elég.
idiótavagyok nevű felhasználó:
Ez a WC-s sztori nagyon vicces!!! :D
Egyszer én is így lógtam meg egy helyről. Bementem, hogy elkészítjük a papírokat, szerződés stb. Erre közölték, hogy nincs bent a főnök, álljak be addig is dolgozni, hogy lássák mennyire megy a munka. Délbe még mindig a mások szarját súroltam egy budiba. Kérdeztem közbe egy kollégát hogy mikor jön már be a főnök, mert nem akarok szerződés nélkül dolgozni. Mondta, hogy szerinte aznap már nem, de hívjam fel ha annyira érdekel. Hívtam, nem vette fel.
Én meg átöltöztem, mondtam a többieknek hogy elszaladok ebédért... többet nem láttak. Puff neki, nyertek fél nap ingyen munkát.
Komoly presztízsű cégeknél megadhatják a cég nevét, de egyébként nem feltétlen vagy előnyös a cégnek.
Tehát, ettől még nem kamu (egyébként lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!