Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik, ha szüneteltetem...

Mi történik, ha szüneteltetem a munkanélkülit?

Figyelt kérdés

Munkanélküli voltam. Kb. 1,5 hónap után elhelyezkedtem. De ez a munka nem tart tovább 3-4 hónapnál. Most meg azt halottam, hogy 90 napra lehet szüneteltetni a munkanélkülit, aztán ugyanott folytatni, ahol abba maradt. Ez mit jelent pontosan?

És akkor mi van, ha nekem úgy csináltak szerződést, hogy kb. 3 héttel túlléptem a 90 napot. Ez után kapok majd munkanélkülit? Amit bent hagytam az elveszik? Vagy újra kiszámítják, mennyi jár?

Ilyenkor mit számolnak? Csak az utolsó munkahelyemet veszik figyelembe, vagy azt is, ami azelőtt volt, mielőtt munkanélküli lettem????

Most akkor mi van?

2009. dec. 7. 11:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Itt részletesen le van írva:

[link]

2009. dec. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!