Ha vam lehetoseg 2 allas kozul azt valasztanad amelyik jobban fizet? Hasonlo feladatok
elment előbb a válasz, mint ahogy befejeztem volna:)
Más alapján dönt egy családfenntartó, más fontos egy pályakezdőnek, más egy családanyának, nem azonosak a szempontjai annak, akinek inkább a több szabadidő érdekes, mint a pénz.
Engem mar az elorelepes nem nagyon erdekel. Meg egy tanfolyamot ami erdekel elvegzek nem palyakezdo vagyik
legyen egy normalis munkahelyem a ber is elfogadhato ne a minimalberenlegyek 20 ev munkaviszony utan
Nos nem nekünk kell eldöntenünk, hogy melyiket válaszd, a te életed, a te munkád lesz. Mi csupán leírhatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes mérlegelned a választás során, gondold át, NEKED mi a jobb, mi a fontosabb. Te ismered a saját körülményeidet, lehet, hogy egy másik embernek ugyanezen munkahelyek esetében ugyanezen szempontok szerint teljesen más "eredmény" jönne ki, mint nálad.
Mi csak azt látjuk, (amit már egy másik válaszoló is megjegyzett) hogy közelebb is van az egyik, jobb is a fizetés, hasonló munkahely, kb. egyértelműnek kéne lennie a dolognak, de valahogy mégis bizonytalan vagy. Biztos van valami oka, de ezt csak te tudhatod.
Igazából a kérdéseket iránymutatásnak írtam le, nem azért, hogy válaszolj rájuk. :)
Döntened neked kell, én csak leírtam, miket vennék figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!