Diákmunkával kapcsolatba. Mit tegyek ha nem küldték el a fizetésem?
Figyelt kérdés
Október, november környékén dolgoztam egy Copernikus nevü diákmunka közvetítőnek. Szórólapokat osztottam 600 ft- os órabérben . Összesem 18 órát. Kiszámoltam a levonásokkal együtt minimum 8000 ft-ot kellett volna kapnom . Hónap elején 10-éig kellett volna utalniuk a pénzt de ezt sem sikerült teljesíteniük , már ezért is szólnom/ reklamálnom kellett .Nagy nehezen válaszoltak az e-mailemre, és azt mondták elutalták a pénzem, de igazából semmi nem érkezett a számlámra. Írtam nekik még egyszer, hogy nem jött meg a pénzem , de azt válaszolták , hogy biztos rossz számlaszámot adtam meg. Ellenőriztem de a számlaszám pontos volt. Még mái napig nem érkezett meg a fizetésem. Igaz sokkal kevesebb lenne a pénz mint ahogy vártam , de még így is számít nekem. Tudna e valaki ötletet vagy fórumot ahol segítenek nekem ebben az ügyben ? Előre is köszön öm :)2014. jan. 29. 12:49
1/6 anonim válasza:
Én nem is találtam ilyen nevű diákmunka közvetítőt a neten.
2/6 driverboy válasza:
Kérd, hogy mutassák meg a bizonylatot az utalásról.
3/6 anonim válasza:
Nem csak a szlaszámot kell megadni, hanem azt is,
hogy melyik pénzintézet-
De ez tényleg hülyeség, hogy áll.lag elment a pénz,
de nem érkezett meg (nem lett "jóváírva")-
4/6 anonim válasza:
Melyik városban volt ez?
Viséken?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom Kecskemét vidéknek számít-e.
De ez a diákmunka közvetítő Salgótarjánba van.
2014. jan. 29. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!