Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozik vagy dolgozott...

Dolgozik vagy dolgozott valaki a Roni ABC-ben?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed róla?hogy bánnak a dolgozókkal?
2014. jan. 28. 20:24
 1/6 kicsicsigu válasza:

Szia.

Én ott dolgozom, mi mindent szeretnél tudni? :)

2014. okt. 15. 09:48
 2/6 kicsicsigu válasza:
illetve dolgoztam, de szivesen válaszolok a kérdéseidre..
2014. okt. 27. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy csak dolgoztál?
2015. jan. 29. 18:44
 4/6 anonim válasza:

Röviden: eszedbe se jusson odamenni, csak ha nagyon muszáj hirtelen valami kis pénzt keresni, de ne rendezkedj be hosszú távra.:)

Bővebben: előzetesen ígérnek heti két pihenőnapot, ami aztán vagy van, vagy nincs, de inkább nincs. Napi 8 órás munkaidőt (hacsak nem eleve 12 órás műszakra vagy előre beosztva), ami inkább 9, vagy még több lesz, persze az a plusz nincs kifizetve. Ebben benne van simán, hogy egyik nap este 22h-kor végzel és másnap reggel 6h-ra mehetsz is vissza, szóval baráti a beosztás. Aláíratnak egy papírt, miszerint kijelented, hogy 2 hétre előre tudod a beosztásodat, miközben leghamarabb előző pénteken tudod meg a következő hetit, azaz 3 nappal előbb tudod csak meg, hogy kell-e hétfőn dolgoznod és hogyan tervezheted a következő heted. Továbbá mindig a fizetés kiosztása előtt kiíratják Veled az előző hónapra eső időarányos szabadságaidat, mintha kivetted volna, még akkor is, ha nem vetted ki. Aztán ezeket a napokat később persze kiveheted...ha elengednek majd szabadságra. Ha nem, akkor buktad. Nincs apelláta, dolgozni akkor is be kell menned, ha éppen félhulla vagy, mozdulni sem tudsz, egyébként azonnal repülsz, mondván, "nálunk nincs betegállomány". Én is ennek lettem úgymond "áldozata", bár nem tartom annak, inkább felszabadultság volt bennem, amikor ezt közölték.

Ha ez nem elég, szívesen mesélek még érdekeseket. :)

2015. szept. 11. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
uh ilyen szemetek? melyik roniba dolgoztál?egyik ismim a blaha és az astória közöttibe. Azt mondta,elég szemetül viselkedtek vele.
2015. okt. 25. 00:53
 6/6 anonim válasza:
Roniba dolgoztam . Elvileg 1-2 èjszakás nappal vettek fel. Ahoz kepest 2-3 napig kezelhettem a penztargepet szolgalhattam ki a vasarlokat utánna meg vègig èjszakás ès sosem voltam penztárban pedig allandoan en segitettem hogy nem tudták mit kell beutni a gèpbe meg mit hogy találnak ès csak èjszaka ès csak pakoljak, de ha már tèlleg abba a kicsi boltban hajnal 1re minden meg volt csinálva akkor is valami folosleges dolgot kellett csinálni mert telefonálgat egy ember oda a boltba aki kamerán figyel hogy ne ülhessèl le bent a raktárban pár percre meg ilyenek . Egyik munkatarsam minden egyes este ugyan azokat az uvegeket törölgette meg ott pakolgattuk jobbra balra ugyan azokat a dolgokat ès megőrülsz , mèg ha bejön egy vasarlo akkor mèg annyi se dobta fel a dolgot hogy legalább kiszolgálhassam vagy valami. Amugy meg mindig tele voltunk lejárt mazsis sütikkel meg règi zsömlèkkel a hűtőbe meg pakolj ahogy rudsz de minden látszódjon az se baj ha már le folyik mèg akkor is rendelnek valami ujat a hűtőbe aminek már amugy sincs hely ès ezt estènkènt nèzd is át pakolj ki mindent meg vissza stb csodálatos èlmèny volt kb egy honap után ott hagytam mert mindig hitegetve voltam hogy nem èn leszek az èjszakás azt heti 4-5 èjszakát kaptam lol. Más kisboltban dolgoztamnerdekes ott fel tudta fogni a fonokom hogy en is ember vagyok stb nem kellett latszat dolgokat csinalni a kamerás ember terrorja miatt stb . Èn kulomben le se xtam fel se vettem azt a telefont mondom had csorogjon . En pakoltam az egesz raktarat takaritottam arut ellenoriztem toltottem rendesen dolgoztam amugy csak a kozerzet olyan mint egy elfekvőben . Ja es ha szerencsed van egesz nap hallgathatod a zenèket a rádióba amitol meg bolondulsz foleg ha egyaltalan nem akarod hallgatni ezt egesz nap.
okt. 29. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!