Dolgozik vagy dolgozott valaki a Roni ABC-ben?
Szia.
Én ott dolgozom, mi mindent szeretnél tudni? :)
Röviden: eszedbe se jusson odamenni, csak ha nagyon muszáj hirtelen valami kis pénzt keresni, de ne rendezkedj be hosszú távra.:)
Bővebben: előzetesen ígérnek heti két pihenőnapot, ami aztán vagy van, vagy nincs, de inkább nincs. Napi 8 órás munkaidőt (hacsak nem eleve 12 órás műszakra vagy előre beosztva), ami inkább 9, vagy még több lesz, persze az a plusz nincs kifizetve. Ebben benne van simán, hogy egyik nap este 22h-kor végzel és másnap reggel 6h-ra mehetsz is vissza, szóval baráti a beosztás. Aláíratnak egy papírt, miszerint kijelented, hogy 2 hétre előre tudod a beosztásodat, miközben leghamarabb előző pénteken tudod meg a következő hetit, azaz 3 nappal előbb tudod csak meg, hogy kell-e hétfőn dolgoznod és hogyan tervezheted a következő heted. Továbbá mindig a fizetés kiosztása előtt kiíratják Veled az előző hónapra eső időarányos szabadságaidat, mintha kivetted volna, még akkor is, ha nem vetted ki. Aztán ezeket a napokat később persze kiveheted...ha elengednek majd szabadságra. Ha nem, akkor buktad. Nincs apelláta, dolgozni akkor is be kell menned, ha éppen félhulla vagy, mozdulni sem tudsz, egyébként azonnal repülsz, mondván, "nálunk nincs betegállomány". Én is ennek lettem úgymond "áldozata", bár nem tartom annak, inkább felszabadultság volt bennem, amikor ezt közölték.
Ha ez nem elég, szívesen mesélek még érdekeseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!