Mi a véleményetek arról a munkáról amit otthon kell csinálni? Pl. Ragasztani, hajtogatni, bélyeget ragasztani stb. Esetleg valaki már csinál ilyet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 11:10
1/7 anonim válasza:
Én szívesen csinálnám, de még olyat nem találtam, ami nem lett volna kamu.
2/7 anonim válasza:
Én sem találkoztam még olyannal ami nem lenne kamu.
3/7 anonim válasza:
Ismerősöm újságíró, másik ismerősöm szakfordító, mindketten otthon dolgoznak, és nem kamu. Én szívesebben végeznék ilyen munkát (szintén fordítónak tanulok), szerintem jobb a kötetlen munkaidő, mint egy nyomott irodában ülni napi 8-10 órában. Amúgy is gyorsan dolgozom, befejezném amunkát és mehetnék takarítani, főzni vagy szórakozni, irodában viszont hiába fejezem be, ki kell ülni a 8 órát.
4/7 anonim válasza:
13:07-nek
Ugye viccelsz?:)
Gondolod, hogy azok az emberek, akik már kínjukban otthon akarnak hajtogatni, ragasztgatni, csak úgy hipp hopp meg tudnak tanulni egy nyelvet olyan szinten, hogy szakfordítást vállaljanak? Ez olyan, mintha egy álláskereső kőművesnek azt ajánlanád, hogy végezze el az orvosi egyetemet, és semmi perc alatt munkája is lesz.
5/7 anonim válasza:
Na meg a másik az, hogy otthon fordítani stb. azért érdekes, mert az sokan nem tartják rendes munkának elvégre otthon mereszted a segged, akkor már mossál már ki, meg főzzél, meg vásárolj be meg tököm tudja. Kell hozzá önfegyelem meg veszekedés, hogy mindenki felfogja, MUNKAIDŐD van.
6/7 hayabusa válasza:
Hát, azért abba is bele lehet hülyülni hogy nem tudsz egy jót nevetni a munkatársakkal.De számtalan előnye is lehet, úgymint:magad osztod be a munkaidőded.Csak vigyázz mert sokan befordulnak attól hogy otthon kuksiznak.Csak az a baj, hogy én még nem hallottam tisztességes otthoni munkáról.Ja, és szakfordítást én is csináltam már egy darabig, de ideig-óráig működött az is,mert ott sem akartak fizetni az utóbbi időben.
7/7 anonim válasza:
Én tudok ilyen munkát,de csak 52ezret kapsz nettóba,és napi kb 7órát kell melózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!