Miért hagyják az emberek megvezetni magukat az MLM üzletekkel?!
1; Szabadságon vagyok
2; Nézzetek utána milyen betegség is a diszgráfia és rájöttök, hogy nem csak a külalakról szól hanem a nyelvtani nehézségekről... Ami egyik oldalon hátrány másikon előny!
Először is egy fiókvezetőnek nem vesznek fel ilyen betegséggel senkit sem.
Aztán a szabadságát sem januárban veszi ki, hanem karácsonykor és nyári szezonban, amikor el tud menni kikapcsolódni. Ha mégis ilyenkor veszi ki, akkor az a síszezon miatt van.
Továbbá egy ilyen magas beosztású illetőnek elég drága és kevés a szabadideje és nem pazarolja ilyen értelmetlen hülyeségekre, mint ez a kérdés, hanem igyekszik hasznosan tölteni, például síelni megy és a családjával tölti az idejét.
Ráadásul a modorod mindent elmond rólad.
Elég gyenge hazugság volt. Túl átlátszó.
Nagyon messze vagy te attól, hogy bankfiók vezető legyél.
Nagyon sok okos ember van ezen az oldalon is amint latom...
Egyik milliomos osztja a masikat! Vagy eppen az egyik csoro a masikat? :))
Szanalmasak vagytok mindannyian!!
# 35/56 ma 10:09
Neked tényleg nem erősséged a szövegértés.
Bakker belinkeltél egy oldalt amin van egy ajakrúzs 5500Ft-ért, erre arról karattyolsz, hogy az ott 6200Ft.
És még te beszélsz hitelességről meg "tényekről", amikor még szöveget értelmezni sem vagy képes.
Ráadásul nem csak szöveget nem tudsz értelmezni hanem még színtévesztő vagy színvak is lehetsz.
Mert valóban van más árnyalatban drágábban, de te arra hivatkoztál, hogy abban a színben az 6200Ft.
Te, mint bankfiók vezető. :D Azóta is ezen röhögünk. :)
Azért mert hinni akarnak benne, hogy ezzel tényleg meggazdagodhatnak, vagy hogy egyáltalán pénzt kereshetnek. Aztán bedől a piramis, és néznek mint hal a szatyorban...Hát hiába, a hülye a saját maga kárán sem tanul, ez kb. ugyanaz mint a cseresznyés tőzsde meg a szerencsejáték-mánia... MLM = pénzedet el-MLM
5-10 év? Az MLM cégek jórésze 1 év alatt megbukik,szóval igazat írt.Jellemző módon egyébként az MLM-mániákusoknak ez az egyetlen érvük van minden támadásra és kritikára hogy "ti nem értetek hozzá, nem tudtok erről semmit, mi ezt jobban tudjuk". Ezek kb. mint Göbbels tanítványai, addig mantrázzák a baromságaikat míg tényleg elhiszik...a HVGs cikket én is olvastam, és naná hogy hazugság, azok ott mint mlm-hatterek tudjátok.
Hogy adót csalnak és nem fizetnek nyugdíjalapot, azt már meg se említem.
"hogy nem egy-két esetből kellene kiindulni."
Egy másik topicban ti magatok írtátok hogy az MLM-cégek bő 90%-a valóban átverés mert 1-2 év alatt bedőlnek. Saját magatoknak is ellentmondtok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!