Miért hagyják az emberek megvezetni magukat az MLM üzletekkel?!
MLM ritkán üzleti model gyakran piramis játék!
De a lényeg ha nem az elején lépsz be csak bukni fogsz rajta!!
Az MLM külföldön működik, itthon viszont sikerült arra a szintre lehozni, hogy csak az nem keres valaki, aki valóban dolgozik.
Én sose hittem benne, van, aki igen.
Ez teljesen egyéni. Mindenki szabadon dönt az életéről.
"De a lényeg ha nem az elején lépsz be csak bukni fogsz rajta!!"
Látpm te sem fogod, hogy mi is az MLM és, hogy hogyan működik. De jókat okoskodsz. Vicces vagy. :) De legalább most elmondhatod a véleményedet és fröcsöghetsz ész nélkül. És még szerinted az MLM-ben vannak agymosottak. :DD :D
ma 18:51
Igen bizonyára így lesz, és úgy van ahogy azt móricka elképzi. :DD :DD :DD
Minden esetre komoly frusztrációid vannak az már biztos.
Na jó fröcsögést. Ja és már előrre "rettegek", hogy 5-10 év múlva nem fog működni az MLM. Ezt hajtogatják a hozzád hasonlók már legalább 30 éve. :DD :DD LOL
ma 19:02
Igen biztos így lesz. Ha te mondod akkor 100%. De engedd meg, hogy jót röhögjek rajtad.
Sőt a te "hiteles" statisztikád szerint ma Mo-on kb 60-65 ember aki ezzel pénzt keres. LOL :D Legalábbis kb 60-65e ember van aki MLM-ben regisztrált hálózatépítő.
Ennél jóval többen minősültünk a cégem éves rendezvényére, mint meghívottak. Amihez nem kevés pénzbeli juttatás is párosul. És ez csak egy cég az MLM cégek közül. Sőt ettől még a saját csapatomban is többen vannak akik ezzel pénzt keresnek.
Na, de további jó okoskodást. Nem vitázom egy ennyire felhomályosult emberrel. :DD :DD
Az öt éven meg már régen túl vagyok, erről ennyit. Nem gazdagodtam meg, (bár ki tudja, hogy egyáltalán tisztában vagy-e a fogalom jelentésével) de köszönöm szépen nagyon jól élek belőle és jóval az átlag feletti jövedelmem van belőle.
Tudom neked ez szúrja a csőröd, mert ez nem illik bele a te kis MLM-ről alkotott világképedbe. Ahogy azt ugye móricka elképzeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!