Fodrász karrier?

Figyelt kérdés
Sziasztok! már négy éve fodrász szeretnék lenni már el is terveztem hogy megyek szakmunkásképzőbe csak az a gond hogy ki kellett ábrándulnom hogy abból elég neccesen lehet csak kijönni. És hát az az igazság hogy nagyon szeretek lovagolni ezért biztos hogy szeretnék tartani egy lovat is aminek az eltartása elég drága. szóval nem tudom hogy most mi legyen. adjam föl a fodrászállás álmomat? Tudtok valami jó pénzkereső munkát? L mindenkinek megy majd a zöld kéz :))

2014. jan. 25. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sok a fodrász van az tény, de nem mindegy, hogy hol dolgozol és mennyiért, mekkora ügyfélköröd van, stb.

nehéz benne boldogulni, én tanulnék a helyedben a fodrászat mellé mást is, műkörmös, sminkes, pedikűrös, stb. Így szélesebb ügyfélkört tudnál ellátni, és persze a pénz, hozzád jönne.

2014. jan. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!