Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állást keresel? Mi a tapasztal...

Állást keresel? Mi a tapasztalatod? A pályázataid hány százalékára kapsz egyáltalán választ?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem állást keresgélni. Elég kevés választ kapok, pedig látszólag megfelelek a hirdetésben leírt feltételeknek. Mik a fő kiszóró indokok manapság ?

Ha lehet kort és hozzávetőleges szakmát írjatok ( pl. termelés irányítás, vagy irodai adminisztráció )

2009. dec. 3. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg dolgozom, de mivel csak részmunkaidő, keresek mellé vagy helyette mást, nagyon kevésre kapok én is választ, és volt, amire csak több hónap után kaptam választ. Már nem is nagyon írnak kifogást, csak annyit, hogy "most nem önt választottuk"... Nagyon óvatosak.
2009. dec. 3. 23:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi !

Azt tudom, hogy soha sem indokolják a nemleges választ, nem is kell. Arra lennék kíváncsi, hallottatok-e valamit az aktuális trendekről. Azt tudom, hogy a 40 év felettieket sokszor azonnal kiszórják.

2009. dec. 3. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pl. 25 éves vagyok, és azzal az indokkal küldenek el, ha mégis írnak valamit, hogy nincs tapasztalatom (pályakezdőként ilyen munkáltatói hozzáállással nem is lesz), amióta megszűnt a hallgatói jogviszonyom (mert az államvizsga már nem tartozik bele), álláskeresőként amit tapasztaltam, teljesen elvették a kedvem attól, hogy befejezzem az informatika főiskolát nőként. Pedig tényleg érdekelt.
2009. dec. 3. 23:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen ez ismerős. Én többször vettem fel pályakezdőt. Nekem is elég sok energiám lekötötte a betanítás, az iskolában tanult elmélet és a munkahelyi ügymenet összehangolása. Öröm volt látni a fiatalok fejlődését.
2009. dec. 3. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100ból 1re automatikus válasz, 1000ből 1nél valami személyes válasz, esetleg interjú, állás pedig egyelőre 10000ből 0. nem tudom mik a kiszóró okok, tavaly még ugyanezzel az önéletrajzzal 2 nap alatt kaptam melót.
2009. dec. 4. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!