Gyedről visszatérve hol találnék (Bp-en) részmunkaidőben állást?
Az adminisztratív, irodai munkák fullra telítettek ezt most elmondom! Ha ebben kezdesz el keresni, évek telhetnek el mire találsz állást. Ja és biztos hogy rákérdeznek a gyerekre!!! Az utóbbi 5 helyen ahol voltam, kivétel nélkül megkérdezték. Volt ahol bujtatva. Volt ahol jelezték, hogy náluk túlóra is van, gyakran estig kell dolgozni. Sajnos ez a helyzet. Bankba nem tudom mennyi esélyed van részmunkaidőre... barátnőm dolgozott banknál, azért jött el, mert évek óta kizsigerelték a túlórákkal. Sosem volt nyugta.
Ha van rá lehetőséged akkor képezd magad tanfolyamon és közben keresgélj.
Bankban dolgozom, nálunk eléggé általános, hogy 4-6 órában jönnek vissza gyesről, gyakorlatilag a munkavállalón múlik, hogy milyen munkaidőben szeretne dolgozni. Mondjuk ehhez kell, hogy a divízióvezető egy kifejezetten családbarát, szociálisan érzékeny ember legyen.
Szerintem érdemes próbálkoznod, ha valahol épp van üresedés, szerencséd lehet. Add be az összes bankhoz a jelentkezésed és bízz benne, hogy valahonnan visszaszólnak. Ha más nem, határozott idejű szerződésre (pl gyese helyére) lehet esélyed, aztá ha elégedettek veled, utána véglegesíthetnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!