Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen nehéz? 22 éves...

Miért ilyen nehéz? 22 éves dolgozni akaró lány vagyok, igaz, középfokú végzettségem van csak, de semmilyen irodai munkát nem találok!

Figyelt kérdés

Budapest vonzáskörzetében lakok ( Sződliget ) és ha találok is olyan pozíciót amire megfelelnék, arra még egy választ sem kapok. Van munkatapasztalatom, pénztárosként dolgoztam 2 évig, tehát már pályakezdőnek sem számítok. Diákmunkásként sokat dolgoztam irodán, de sajnos ez is édes kevés.

Szeretek dolgozni, akarok is, de nehéz találni !

Sosem zavart a túlóra sem, vagy hogy haza kell hoznom a munkát...

Van valami jó tippetek, mit tudok még tenni?

Más is van ilyen iszonyat helyzetben?

2009. dec. 2. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én 23 éves lány vagyok, középfokúval, eladóival, gyakorlattal, Debrecenben. 1 éve állás nélkül.

A barátom is állás nélkül van, szintén középfokú plusz két szakma, gyakorlat, 21 éves.

Még csak el sem tudunk indulni azon az úton, hogy esetleg összeházasodjunk...

2009. dec. 3. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Vagy összeköltözzünk.hahahah....vidám az élet...de legalább igazán kivételes családdal rendelkezem, ebben panaszra nincsen okunk.

az előző voltam

2009. dec. 3. 16:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen nagyon sokat segít, ha egy olyan családod van akire számíthatsz.

Szerencsés vagyok én is ebből a szempontból :)

Köszi a válaszodat, és fel a fejjel ;)

2009. dec. 3. 20:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Várom még a véleményeket ;)
2009. dec. 19. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!