Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Több mint 1éve nem találok...

Több mint 1éve nem találok munkát. El vagyok keseredve, valaki tud esetleg külföldi munkát?

Figyelt kérdés

Kozmetikus és sminkes szakot tanultam, de nem volt pénzem elindulni és beindítani egy vállalkozást. A hiteltől annyira félek, hogy szóba sem jöhet nálam. Csak egyik napról a másikra élek, utálom ezt a helyzetet.

Tud valaki külföldi munkát? Ahol nem vernek át? Semmilyen kapcsolatom, segítségem nincsen külföldhöz, de már lassan azon a ponton vagyok, hogy egy bőrönddel kiválasztok egy úti célt és megpróbálok ott talpra állni....

2014. jan. 15. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:

a külföldi munkához tőke kell, hiszen nem kapsz egyből fizetést, laknod kell, kaució van ott is, enned kell, repülőjegy stb.

Tőke nélkül ne indulj el, mert még nagyobbat fogsz bukni.

2014. jan. 15. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval semmi használható végzettséged nincs se nyelvtudásod. Így külföldön maximum a vitrinbe állhatsz ki a 25 eurósban.
2014. jan. 15. 09:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Angol nyelvet jól beszélem(nyelvvizsgám is van) és a németet is megértem(érettségiztem belőle)!

Szépségiparban akartam elhelyezkedni, ilyen végzettségem is van, de nincs millióm, hogy elindítsak egy vállalkozást!

2014. jan. 15. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ne engedd hogy lehúzzanak! Ha beszélsz németül egy kicsit meg angolul akkor simán el tudsz helyezkedni külföldön. én is mindenféle képzettség nélkül jöttem ki és több mint 1,5 éve melózom.álhatatosnak kell lenni.
2014. jan. 15. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Vendéglátó, vagy szállodai munkával próbálkozz. Oda nem feltétlen kell képesítés, csak jó nyelvtudás. Nem feltétlen kell szállást és kaját sem fizetned, amivel sokat spórolsz. Esetleg előnyös olyan területen, ahol van spa részleg, jó eséllyel jutsz fentebb a szakmai területedre is.

www.rollingpin.at

vagy megbízható hazai közvetítők:

www.kginternational.hu

www.crew.hu

www.gmnhungary.com

utóbbiak főként szállodahajókra közvetítenek.

2014. jan. 15. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!