Hol lehet úgy munkát vállalni, hogy csak hétvégente dolgozol?
Figyelt kérdés
Hétköznap nincsen időm az egyetem miatt, max végzettségem érettségi, hova érdemes mennem, ahol még viszonylag normálisak a körülmények és annyira nem húznak le? Egyéni tapasztalatok jöhetnek...2009. dec. 1. 20:15
2/3 anonim válasza:
Hát ja, kb ennyi, ha kapsz ilyet...
Javaslom írj be a családi kapcsolatok rovatba, ott majd jön a sok okos, hogy igen is van az egyetemistáknak annyi munka, mint a szemét, csak lusták dolgozni. Hátha egyszer mondanak valami konkrétat is ezen kívül.
3/3 anonim válasza:
Segédápoló is lehetsz, ahhoz nem kell végzettség. csak hétvégén dolgozol az ugye 8 nap egy hónapban és az 8x12 óra azaz 96óra/hó. Kb 80.000Ft ot kapsz kézhez.
A feladat: betegek etetése, mosdatása, pelenkázása.
Én az egyetem alatt végig segédápolóként dolgoztamn és szerettem nagyon!
Szóvalaki akar az talál munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!