Milyen munkát végezhetnék hétvégente? (pénzért)
Figyelt kérdés
hello
18 vagyok suliba járok
kaptam 2 gyorshajtásért járó csekket (lehet gratulálni...) // többet nem megyek gyorsan az tuti //
restellem meg minden de nem akarom, hogy anyáméknak kelljen kifizetnie.
Nem tudnátok ötletleni, hogy hétvégente mivel tudnék pénzt keresni???
Miskolc környékén lakom... ha esetleg valaki ajánlana valami maszekot azt megköszönném :)
Dolgozok mint a gép! :D
2011. szept. 5. 18:29
1/3 WSP válasza:
Mi honlapkészítéshez és értékesítéshez keresünk kollégákat. Ha eladtál 5 honlapot, akkor 130 ezer Ft a jutalék. A betanításodat vállaljuk, és segítünk megtalálni az ügyfeleket. Ha érdekel, dobj egy emailt: info@wsp.hu
2/3 A kérdező kommentje:
itt az eladást h értitek? tehát keresnem kellene vevőket a honlapokra majd megcsinálni nekik???
spec nem ilyenre gondoltam de sztem holnap dobok egy emailt aztán felvilágosítasz. Bár ilyen "házalós" melót csak azért nem akarok mert az vagy sül vagy nem :)
2011. szept. 5. 20:22
3/3 anonim válasza:
Egyik napodat szánd rá keresgélésre...Mekikbe,Burgenkingekbe stb. helyekre benézhetsz megkérdezni h van-e állás... végülis,nem jól fizetnek de neked most csak a gyorshajtás befizetésére kell pénz nem? fiú v. lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!