Így lehet-illik állást keresni?
Kit érdekel, hogy illik e vagy sem? Munkát akarsz, vagy otthon akarsz ülni továbbra is?
Amúgy az erősebb kutya ...szik érvényes erre.
Én is így találtam állást, 50es címlistára hetente ment a bemutatkozó levelem és az önéletrajzom.
Ha egem megtalálhatnak és a privát telefonszámomon felhívhatnak, majd semmire nem jó terméket ajánlhatnak a pofámba. akkor én is is traktálhatom a cégeket, hogy bizony én jó munkaerő vagyok!
Amúgy spammet sem illik küldeni, mégis kapok 50et.
Kihasználni se illik a másikat, mégis rengeteg embert kihasználnak a munkahelyén.
Hát ez az, hogy nagyon nem szeretnék itthon ülni.:)
Csak felmerült bennem egy olyan dolog, most valóban az illik vagy nem illik dolgot hagyjuk, hogy el fog jutni ez az illetékes személyhez? Gondolok itt arra, hogy simán elküldöm az e-mailt, de ugye nem feltétlenül a vezetőséghez jut ez el, vagy arra a részlegre, ahol a pályázatokkal foglalkoznak, hanem szimplán valakihez, akinek ez nem a munkaköre...
És mit írtál e-mailben, hogy miért írsz nekik? Hogy ugye nem volt meghirdetve semmi, de te mégis küldtél nekik önéletrajzot?
Nyugodtan küldd el, manapság már ez nem illetlen. Sőt egyes nagyobb cégekhez már csak úgy lehet jelentkezni, hogy a honlapjukon feltöltöd az önéletrajzod. A volt cégnél ahol dolgoztam Budapesten másképp nem is álltak szóba az emberrel.
Én most kerestem így, bár külföldön, még interjú is összejött belőle, mert pont arra a területre kerestek embert, de végül nem engem választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!