Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meddig kell még várnom?

Meddig kell még várnom?

Figyelt kérdés
Júniusban fejeztem be az egyetemet. Közgazdaságtant tanultam. Diplomám még nincs meg, mert szóbeli nyelvvizsga hiányzik, de ez a második nyelvem (angol és spanyol). Mióta végeztem, kb 150 helyre jelentkeztem, voltam pár állásinterjún, de már kezdek nagyon elkeseredni. Tud valaki segíteni? Tippek, hogy hol próbálkozzak? szuperallas, monster, jobinfo, stb... ezeket ismerem. Nem érdekel a vevőszolgálat és az értékesítés. Ezeken kívül bármi jöhet...
2009. dec. 1. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát, ha ez megnyugtat, én is június óta próbálkozom, és szinte semmi. Pedig nekem ez a szakmám, és mégse tudok elhelyezkedni, mert a környékünkön kb. havonta 1 ilyen állásajánlat van, és az is már előre be van töltve. Kezdek nekikeseredni... :( Pedig nekem a diplomám is meg van.
2009. dec. 1. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!