Assessment Center? Mégis mi alapján döntenek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy tájékoztatót, és azt írták, hogy aki átment, annak lesz egy nyelvi teszt és egy szakmai interjú is a végén. Hát akkor most az AC minek?
Nem inkább a szakmai interjú fog dönteni?
A párom volt már ilyenen, és azt mondta, hogy szerinte 10-ből 8-an nagyon jók voltak. A közös feladatokban mindenki részt vett, nem vágtak egymás szavába, nem volt senki agresszív.
2014. jan. 10. 21:20
2/4 anonim válasza:
Maximum a legidiótábbakat (kirívó viselkedésű egyének stb.) vágják ki egy AC után, a nyelvi teszt a döntő szerintem a te esetedben. Jól hangzik, hogy ilyet tartanak, de csak erre jó.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a Tesco, egy SSC-be megyek pénzügyes pozícióra interjúra.
2014. jan. 11. 16:15
4/4 A kérdező kommentje:
Közben voltam két különböző cégnél, a pénzügyesnél pénzügyi feladatok voltak, szerintem nagyon jó voltam, mégis kivágtak, mondván, hogy nem voltam elég határozott.
Aztán mentem egy IT-s céghez adminisztratív feladatra, it-s feladat volt, fogalmam sem volt hogy oldjam meg, mégis átmentem,ott nem tűntem határozatlannak?
Ah, szerintem semmi értelme.
2014. márc. 6. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!