Szerintetek ez valós vagy kamu munka?
Nekem ez a gyanús:
"A KÉPZÉSHEZ A SIKERES TANFOLYAM UTÁN A CÉG VÁLLALJA, HOGY AKIK A TANFOLYAMOT SIKERESEN ELVÉGEZTÉK, AZOKAT GARANTÁLTAN 3-ÉVIG FOGLALKOZTATJA."
Szerintem nincs olyan cég a mai világban, ami bármit is garantálna a munkavállalóinak.
Na, ugyanaz a hirdető egy másik hirdetése, szintén erre az állásra, egy kis kiegészítéssel :(
" KIMONDOTTAN LÉGIUTAS szakmai elméleti angol nyelven történő szakmai felkészítés: angol nyelvtudás szinttől függően 5-7 hét( Olcsó Részlet fizetéses Önköltséges)
Teljes költség 100.000 Ft (első részlet 30.000Ft szerződés írásakor, a többit a tanfolyam végéig kell törleszteni)"
A hirdetőnek utánanéztem neten, MLM képzés van leginkább a munkássága gyanánt feltüntetve...
Amúgy valahol olvastam, hogy stewardess melóhoz jóformán csak ismeretség útján lehet jutni...:(
Sajnos, igazad van kérdező.
Ez mese habbal. Ez a marketing része a képzésüknek. Nem épp szabályos, de az nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!