Melyik jobb: mosogató 80 ezerért vagy luxusprosti 400 ezerért?
Azért ne keverjük már a dolgokat. Lehet, hogy Angliában 400.000 e-t keres egy mosogató, de az albérlet, a kaja és az élet úgy általában sokkal drágább. És azért az angolul nem beszélő ismeretlen kelet-európaiakért ott sem kapkodnak. Akkor inkább menj el egy ügynökséghez, és jelentkezz hajóra pincérnek, ahova elég, ha tudod az étlapot angolul, és később viszont ha hazajössz sokkal többet profitálsz belőle a felszedett nyelvtudás miatt.
Én személy szerint soha senkivel le nem feküdnék pénz miatt, de te tudod. Ha neked beveszi a gyomrod.
Hát persze nem derül ki és tök jó lehet utána azon görcsölni egy életen át, nehogy véletlenül mégiscsak kiderüljön. És a sok pénzre, gazdag életre mit mondasz majd, hogy nyerted vagy hogy sok volt a túlóra?? :-D
Előbb utóbb kiderül úgyis!
Milyen sok pénzre, milyen gazdag életre? Akár számszerűsítsünk is.
Ha véletlenül összegyűjt mondjuk 30 millió forintot a kérdező pár év alatt luxusprostiskodással, akkor
1. Arról kinek kellene még tudnia? Nincs ráírva az ember homlokára, hogy mennyi pénz van a bankszámláján és nagyon sok ember, aki gazdag, az nem él nagy lábon.
2. Miért ne mondhatná azt, hogy nyerte, vagy bárhogy máshogy szerezte a pénzt?
3. KI, ki, ki tudná meg a környezetéből és honnan? Jártál már prostinál? Ismered az alapelveket, amik ott zajlanak? Hogyha a kuncsaft és a szolgáltató találkoznak az utcán véletlenül, akkor nem köszönnek és ismeretlenként kezelik egymást? Érted, hogy sem a prostinak, sem a kuncsaftnak nem érdeke, hogy a másik leleplezze őt?
És téged kérdezlek: Te nem csináltál még soha semmit, ami kísért az életedben máig és ha kiderülne, bajban lennél?
Nem retteg senki minden nap ezektől, meg ilyenek. Megsúgom, nem telik utána görcsölve minden perced azon, hogy "jaj, mi lesz ha kiderül".
Nézd csak meg, amikor például 10 éve gyilkosságért körözött embereket adnak ki Magyarországnak, akik eddig bujkáltak. Sokszor már teljesen elfelejtették a rég történteket, családot alapítottak, munkát találtak, stb.
Az emberek hosszú távon nem ilyen dolgokon aggodalmaskodnak (jaj, megöltem valakit; jaj, prosti voltam), hanem folytatják az életüket. Különben azok az emberek is egy lyukban elrejtőzve éltek volna.
Az meg csak a rossz, gagyi filmekben van úgy, hogy egy gyenge pillanatodban elmondod például a párodnak, hogy "Régen prosti voltam." vagy "Régen prostihoz jártam.".
Neked nincs olyan titkod, amiről a világon egyedül (vagy a környezetedben) csak te tudsz és soha nem is fog más? De, mindenkinek van.
"Te nem csináltál még soha semmit, ami kísért az életedben máig és ha kiderülne, bajban lennél? "
Nem, nincs.
Szerintem ha már csinálja valaki akkor tisztább ha felvállalja. Tényleg nem értem miért gondolod, hogy soha nem fog kiderülni.
Párkeresésben is baromi jó, hogy eltitkolja valaki aztán a párjának meg évek után egy hatalmas törés lesz, hogy tulajdonképp a leharcolt prosti ment hozzá. :( Azért tisztességesebb az ilyet előre megbeszélni, hogy ez volt, ha így is szeret akkor jó stb...
Én is azt gondolom, hogy az embernek lehetnek titkai a párja előtt. Sőt, szerintem jobb is, ha vannak, nem kell mindent tudni a másiknak.
A kérdésre visszatérve, miért gondolkodsz ezen?
Körbejártad a lehetőségeket?
Ha már felmerült benned, nyilván tudnád csinálni.
Én azért félnék. Sok pasi pont azért megy k-hoz, mert a rendes barátnőjével, feleségével nem tudja kiélni a perverzióit. Akkor ki fog téged megvédeni? Ha az aktus után nem akar fizetni, ki fogja behajtani rajtuk? Na, nem véletlenül vannak a st-ricik, csak nyilván ők meg nem a két szép szemedért csinálják. Szerintem a nyilvánvaló gyomorforgató dolgokon kívül is vannak azért ennek veszélyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!