Melyik jobb: mosogató 80 ezerért vagy luxusprosti 400 ezerért?
Hát én inkább mosogatnék, de legalább nem okádnám magam minden nap képen amikor a prosti munkám 10 perces szünetében törölgetném vadidegen férfiak spermáját belőlem.. A gyomrom nem venné be.
De én ilyen vagyok..Én szeretném ha egyszer eljön az ideje a családom, gyermekeim, unokáim, barátaim büszkék legyenek rám, és ne szégyenkezzenek miattam
"A mosogató a luxusprostit kapsz olcsóban is."
Luxusprostit havi 400 ezer alatt? :) Kizárt.
Amúgy elég hülye kérdés :D
Luxusprosti.
Az első válaszával ellentétben, később neked is lehet családod és gyerekeid ettől függetlenül, valamint senkinek nem kell szégyenkeznie miattad, mivel senki nem fogja tudni rajtad kívül a környezetedben.
" mivel senki nem fogja tudni rajtad kívül a környezetedben."
Ó, hát persze, hogyne. Senki soha meg nem tudja. Ne legyél már ennyire naiv. :-D
Miért?
Szerinted a férfiak hány százaléka volt életében prostinál? 30%? 50%? 70%?
Én is voltam ku.rvánál még 20 éves koromban és ugyanúgy van családom, vannak gyerekeim és az előbbit senkinek nem kell tudnia és nem is tudja rajtam kívül. A nőknél:
Ha valaki elmegy luxusprostinak, mondjuk az ország másik felébe ahhoz képest, ahol lakik, akkor a későbbi életében miért kellene bárkinek tudni róla?
Csak valószínűsítem, nem biztosra mondom, de szerintem a kérdező sem a szülővárosában dolgozna, ahol rengetegen ismerik.
Pont, hogy azt mondja mindenkinek, hogy elmegy mosogatni Budapestre vidékről, vagy az ország másik végébe, vagy bárhová és senki nem fogja megtudni, hogy mit csinál.
Nem akarom senkinek sem azt ajánlani hogy hagyja el a hazáját, de Angliában a 400 ezer körüli bért elég könnyű találni, lehet még mosogatásért is adnak annyit, nem kell hozzá prostituálódni!
Ha meg ott mégy el luxusprostinak akkor akár a havi 4milla is befigyel szerintem. És onnan nemigazán fognak ide hírek visszajönni hogy mit csináltál ott.
Ha meg luxusprostinak állsz akkor Angliában is itthon is kb ugyanakkora a kockázata: betegségek, maffia megsarcol, elrabol, megöl akár az ügyfél is. Szóval akkor már tök mindegy, inkább a nagyobb pénzért csináld odakint.
Amúgy ha luxusprosti szeretnél lenni ahhoz kellenek adottságok is. Ott nem lesz elég a photoshop meg a smink!
Képet kérünk. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!