Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomás közalkalmazottként...

Diplomás közalkalmazottként pályakezdőként tényleg ilyen siralmasan fizetnek?

Figyelt kérdés

Ha sikerülne a diplomámmal elhelyezkedni, akkor is csak 84 ezret kapnék?

Ha meg nem vesznek fel csak a középfokú végzettségemmel, akkor 74-et?

Ezért diplomázni, tanulni sem éri meg...

Ráadásul ahová úgy volt hogy felvesznek leépítés van, ha fel is vennének 2-3 ember munkáját végezhetném ennyiért...

2014. jan. 7. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

"Apuci, egyszer sétálj be egy ipari konyhára, ahol valóban főznek és akkor átgondolod te még ezt. "---pont ezt mondom, elég gyakran besétálok ezért is látom, nem kislány feladat, tehát elbuknál benne!

Mennyi idő amíg a párodnak összerittyentesz egy rántottát, virslivel reggelire, ebédre gyümölcslevest (még magozni kell) sült krumplival és filézett csirkecombbal (krumplipucolás, csontozás), estére pedig előkészülsz a vacsihoz.

Az így kapott időt szorozd be 150-el, ennyi munka jut egy közalkalmazottra, ekkor még a takarítást mosogatást, árubevételezést még ne mis vettük figyelembe.

2014. jan. 8. 07:58
 12/12 anonim válasza:

Ellenkeznék azzal, hogy az egészségügyben az irodisták nem csinálnak sz.rt se, én irodában dolgozom kórházban.

Mondjuk én fehérköpenyes irodista vagyok, betegek közt dolgozom és a többség nővérnek hisz, valószínűleg az átlagember nem rám gondol hanem az igazgatósági fenéknövesztőkre - ők tényleg úgy néz ki nem csinálnak semmit.

Akárhányszor arra járok megy a pletyi, kávé, ráérnek órákig a mi folyosónkon lébecolni, a beteg ismerősnek darabolni az almát, a látszatra se adnak mert akárhányszor kell bemennem hozzájuk játszanak, facebookoznak, sütireceptek a nyomtató mellett, vidám röhögés..

Ahogy a kérdező írta nem magukon spórolnak hanem a tényleg dolgozókon... oldja meg a műtétet az orvos ügyelet után, minek annyi szakképzett nővér jó lesz a segédápoló is... mi is régen osztályonként 2-4-en voltunk, most meg profil szerint összevonva, egy ember több osztályt is csinál és a járóbetegeket is, a kevés orvos és nővér miatt az ő dolgukat is én intézem, olyanokat amihez nincs kompetenciám, de mégis rámbízzák.

Ráadásul egyes osztályokon új irodások jönnek-mennek akik azt se tudják mit kell csinálni de őket is bedobják a mélyvízbe, aztán csodálkoznak hogy miért van még a beteg gyógyszerelése is elrontva. Talán mert nem az amúgy eladó/történész ki tudja mi Katikának kéne kiírni a lázlapra?

Ha valaki nem tudja tartani az iramot kirakják, felvesznek újat akit minimálbérért agyonterhelnek, ha nem bírja ismét újak jönnek..

A beteg meg ideges mert rossz az ellátás, várni kell a papírra...

És a nővérhiány miatt ugyanez a nővéreknél, a szakképzetlen segédnővéreknél még én is többet tudok, értem én hogy nincs utánpótlás, de borzasztó hogy az utcáról kell embereket felvenni...

2014. jan. 8. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!