Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék frappáns,...

Hogyan tudnék frappáns, megnyerő önéletrajzot írni olyan munkakörre, amire nincs sem szakmám, sem tapasztalatom?

Figyelt kérdés

Recepciós állás beötléséről lenne szó!

8 osztályom van, se idegen nyelv se jogsi.

Egy szó mint száz, nem sok mindent tudok magam írni, főleg úgy hogy szakmai végzettség hiányában munkatapasztalatom sincs ebben a munkakörben. Recepciós állásra pályázok már régóta, tehát nagyon ki kell tennem magamért...

Voltam személyesen kértek fényképes önéletrajzot, azt mondta a "főnök, vagy tulaj" hogy "bármikor vihetem, de egyébként jövőhét keddre van hirdetve a jelentkezés"

2014. jan. 7. 16:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10-es, igen, köszi átlátod a helyzetem!

Egyébként ősszel már elkezdtem tanulni itthon youtube, és több online idegen nyelv fordító segítségével: angolul és törökül is-utóbbit mert tetszik.

Sajnos az idegen nyelvhez már Általánosban sem volt meg a kellő készségem, de nem adom fel, egyszer muszáj vizsgát tennem belőle, a török nyelv meg mellékesen hobbi szinten lesz.

2014. jan. 8. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
ezer szóval középfokú nyelvvizsga?az igen.pedig sztem alapfokú társalgáshoz elegendő max.az meg a világ szégyene hogy egy recepciósnak is (mert legyünk őszinték nem egy szakképzettséget igénylő meló) érettségi meg nyelvtudás kell.
2014. jan. 17. 14:47
 13/14 anonim ***** válasza:

"ezer szóval középfokú nyelvvizsga?az igen.pedig sztem alapfokú társalgáshoz elegendő max."

Nemrég olvastam felmérést, egy átlagos középiskolás aktív szókincse kb 600-700 szó. És megértik egymást.....

2014. jan. 17. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:

és csak 300 szó a különbség köztük?az alap és középfok közt.hát köszönöm az infót.kicsit többnek gondoltam.

munkaügyileg azért sztem kevés.mert nem mind1 hogy vkivel barátilag társalgok, szép az idő, mi újság, iszunk vmit stb vagy szakszavakat használva üzleti beszélgetést kell lebonyolítani.középiskolában mi legalábbis nem tanultunk olyat ami munkához passzolna.

2014. jan. 17. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!