Hogy tudok jelentkezni egy konkrét postahivatalhoz, mint ablakos ügyintéző? Mi ennek a munkakörnek a hivatalos megnevezése?
Nincs konkrét meghirdetett állás, csak én szeretnék jelentkezni, hogy ha esetleg üresedés van akkor szívesen dolgoznék náluk. Egyáltalán mi a pontos megnevezése ennek az ablakos ügyintéző munkakörnek?
Nem az érdekel, hogy jó-e vagy sem, ajánljátok vagy sem, tisztában vagyok a dolgokkal és bele szeretnék vágni, mert úgy érzem nekem való munka lenne.
Internet vagy személyesen jelentkezzek? Hogy?
Remélem kapok konkrét segítséget.
Hát ma már inkább azokat veszik fel, akiknek meg van az okj-s képzés. Csak a kézbesítőknek elég a nyolc osztály. Amúgy pedig önéletrajzal minden nagy postára bemenni, én a kicsikre is mentem és egy hét alatt munkát találtam, méghozzá az egyik legnagyobb postán, és engem a postavezető vett fel.
Ha jó értékesítő vagy akkor a postán a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!