Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségi előtt állónak munka?

Érettségi előtt állónak munka?

Figyelt kérdés

Létezik ilyen? 18 múltam, de mivel évvesztes vagyok és halasztanom is kellett egy évet, így majd csak másfél év múlva érettségizem, viszont esti iskolába járok, dolgozni lenne időm. De hol és mit? Lehet? Mik a feltételek?

Érettségi bizonyítványról nem hazudok, ez az ötlet más témában kapott helyet, de én ezt nem tartom jó megoldásnak!

Mekiben meg sosem dolgoznék.

18/L

2009. nov. 28. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Más lehetőséged nemigen van. Irodai munkát már érettségivel se nagyon lehet szerezni.
2009. nov. 28. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nappalin végeztem, de szerintem az a legokosabb, ha most inkább a tanulásra fordítasz több időt.

Egy jó érettségivel ugyanis inkább van esélyed egy jó munkát találni, amivel hamar visszakeresheted azt a kevés pénzt amit most 1 év alatt érettségi nélkül össze tudsz szedni.

Persze van az úgy, hogy muszáj elmenni dolgozni, de ha lehet, akkor inkább szerintem a tanulás most, mint a munka. Lesz még időd dolgozni eleget :)

2009. nov. 28. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, érettségéi nélkül nemigen tehetsz olyan kijelentéseket, hogy mekikbe soha. Pontosabban tehetsz, csak akkor nem lesz munkád. A jelenlegi helyzetben azt kell szeretni, ami van, ésha nem is éppen mekibe, de máshol is csak szar munkát lehet találni, még akár diplomával is.
2009. nov. 28. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem esti suli mellett nyugodtan tudsz menni délelőttre 2ig dolgozni, nézz el egy diákmunkaszövetkezethez,ott tuti találsz.

Mikor én voltam, ott is volt egy kolléganőm aki esti suli mellett dolgozott délelőtt heti 3 nap.

2009. nov. 29. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!