Érettségi előtt állónak munka?
Létezik ilyen? 18 múltam, de mivel évvesztes vagyok és halasztanom is kellett egy évet, így majd csak másfél év múlva érettségizem, viszont esti iskolába járok, dolgozni lenne időm. De hol és mit? Lehet? Mik a feltételek?
Érettségi bizonyítványról nem hazudok, ez az ötlet más témában kapott helyet, de én ezt nem tartom jó megoldásnak!
Mekiben meg sosem dolgoznék.
18/L
Bár én nappalin végeztem, de szerintem az a legokosabb, ha most inkább a tanulásra fordítasz több időt.
Egy jó érettségivel ugyanis inkább van esélyed egy jó munkát találni, amivel hamar visszakeresheted azt a kevés pénzt amit most 1 év alatt érettségi nélkül össze tudsz szedni.
Persze van az úgy, hogy muszáj elmenni dolgozni, de ha lehet, akkor inkább szerintem a tanulás most, mint a munka. Lesz még időd dolgozni eleget :)
Szerintem esti suli mellett nyugodtan tudsz menni délelőttre 2ig dolgozni, nézz el egy diákmunkaszövetkezethez,ott tuti találsz.
Mikor én voltam, ott is volt egy kolléganőm aki esti suli mellett dolgozott délelőtt heti 3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!