Munka érettségi és szakképesítés nélkül?
Évhalasztásban vagyok, az utolsó évem hiányzik még az érettségiig, és szeretnék munkát vállalni Budapest és környékén (ha van szállással együtt, akár máshol is:)). Sajnos nincs se szakképesítésem, se diákigazolványom, munkatapasztalatom sincs sok, 16 évesen nyáron dolgoztam diákmunkásként hipermarketben árufeltöltőként, posta központban, és 18 évesen volt 3 hónap bejelentett munkaviszonyom segédmunkásként. Szeptembertől szeretném befejezni az iskolát esti vagy levelező tagozaton, majd utána továbbtanulás... Szóval akár hosszabb távon is tudnék dolgozni, nem csak addig a hat hónapig, ami hátra van. Tippeket, ötleteket, tanácsot szeretnék kérni, merrefelé keresgéljek, konkrét ajánlatnak is tudnék örülni. :) "Mekibe" nem szeretnék menni, csak ha nincs semmi más lehetőség...
Már azt köszönöm, ha elolvastátok! Minden ötletet szívesen fogadok!
F/19
Szerintem egész egyszerűen írd bele az önéletrajzodban hogy van érettségid :). Mivel nagyon sok embernek van, nem kérdés hogy neked is van:). Második munkahelyemen vagyok, az elsőnél megkérdezték hogy "ugye megvan?" természetesen, ezzel le is volt tudva ez a kérdés (amúgy megvan), itt a másodiknál meg nem is emlékszem hogy szóba került volna.
Csak hitelesen, tehát ne a mostani sulidat írd bele ha az csak esti, akkor írj valami rendes gimit, de azért lehet ne a Veres Pálnét.
Most már tágabbak a lehetőségek, irány a cvonline.hu, vagy profession.hu, stb.
Ha erőltetik tereld el a szót a melóra, halogasd, ha még inkább akkor bevallasz mindent és eldöntik hogyan tovább vagy nem teszel és megoldod máshogy ;)
F/20
Szia!
Ne aggódj, azért van munka számodra is, kérdés mit vállalsz el?
Pl: [link]
Ha ez megvigasztal, én is levelezőn tettem le az érettségit (most kezdtem a fősulit), és addig sajnos voltam takarítónő, ruharaktáros a János kórházban stb. szóval túl lehet élni ezt az időszakot is!
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!