Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pest melletti faluból lenne...

Pest melletti faluból lenne esélyem Pesten állást kapni?

Figyelt kérdés
Ahogy nézem, kb. 30km-re tudnánk költözni, annál közelebb nagyon drágák az ingatlanok. Jelenleg egy másik város melletti faluban lakom, itt nincs nagyon munka. Nekem diplomám van, és beszélek nyelveket. De itt nem találok állst, mert nincs munka. Ha mégis, már ez a 10 km is gond, mert nem akarnak útiköltséget fizetni. Pesten látom, hogy vannak legalább álláshirdetések, de nem lennék ott is hátrányban, hogy vidékről járnék be?
2014. jan. 2. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha nem olyan jellegű a munkád mint mondjuk egy orvosé akit bármikor behívhatnak, akkor szerintem magasról letojják hogy honnan jársz be, ha Neked nem gond és nem késel miatta.

Javasolnám viszont hogy előbb keress munkát és aztán költözz, ne fordítva!

2014. jan. 2. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kérsz útiköltség támogatást ugyanannyi eséllyel indulsz mint egy budapesti, ha kérsz esélyed sem lesz.
2014. jan. 2. 20:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Hiába nem kérek, a törvény szerint ki kell fizetniük a bérlet egy részét. És azért multiknál nem szoktak sumákolni.
2014. jan. 3. 18:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Elég nehézkes dolog ez egyébként, mert ha találok állást, 80 km-ről kell bejárnom, napi 4-5 óra. Sokan csinálják egyébként innen. Én nem tudom hogy bírnám, szerintem fel sem vennének, hacsak nem hazudok a lakcímemről. Viszont ingatlant eladni most elég sok idő, akár évek.
2014. jan. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!