Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Motivációs levélben feltüntetn...

Motivációs levélben feltüntetnéd h gyed-ről térsz vissza?

Figyelt kérdés
önéletrajz melletti motiv.levélbe megemlitenéd? lehet h előnynek veszik hisz fele járulékot kell utánad fizetni, de lehet azt mondják h na kisgyermekes nem kell mert csak a gond van vele. (sokat beteg a gyerek stb) ...
2013. dec. 30. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez cégtől függ, esetleg egy kis magánvállalkozó lehet, hogy előnynek tekinti, de tapasztalat alapján inkább hátrány. Ne írt be, mert akkor az állásinterjúig sem jutsz. Ha az interjún szóba kerül, akkor már mindenképpen mondd, mert enyhíti a hátrányait.

Sok az előítélet, beteg lesz a gyerek, nem akarsz túlórázni, évek óta otthon vagy, kijöttél a gyakorlatból, stb.

Ehhez képest az a kis járulékkedvezmény közel sem olyan nagy előny a cégek szemében...

2013. dec. 30. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, én is inkább efelé hajlottam :)
2013. dec. 30. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Van amikor az interjún ennél a pontnál fagy meg a légkör, ha kiderül, sajnos tapasztalat, hiába lenne felügyelet meg nem beteges a gyerek, nem kell az ember. Egy helyen mondta az interjúztató, őt nem érdekli a járulékkedvezmény, csak az, hogy végzi az ember a munkáját. Nem tudom mi lenne a jó megoldás, próbáltam így is, úgy is, most közmunkára megyek, ott nem volt gond a kisgyerek.
2013. dec. 31. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!