Ha a munkáltató támogatja a bérletet, akkor ahhoz kell lakcímigazolás? Vagy csak viszem a számlát, hogy honnan hová vettem a bérletet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 12:43
3/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki autóval jár a munkahelyére, és a munkáltató fizet x Ft-ot km-ként,akkor szoktak kérni arról igazolást,hogy mégis honnan jár be. Ne legyen az,hogy pl. egy sokkal távolabbi várostól fizetik a bejárását
2013. dec. 29. 13:10
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mi a hivatalos álláspont, nálunk kell az aktuális számla, lakcímkártya és előző hónapok bérletei hogy igazoljuk a szükségességét.
5/8 anonim válasza:
Akkor most bérlet, vagy saját gépjármű használata?
Mind a két esetben ajánlott lakcímkártyával igazolni, hogy honnan jársz be dolgozni. Ha van lakcímed, valamint tartózkodási helyed is, akkor pedig nyilatkozni kell írásban, hogy melyik címről jársz be dolgozni. Ez feltétele annak, hogy ne kelljen utána - személyi jellegű kifizetésként - adót, és járulékot fizetni a munkáltatódnak, vagy adott esetben Neked.
6/8 anonim válasza:
Persze,hogy kell nem hülyék ennyire ők sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Alapvetően bérletről lenne szó, de akkor biztos ami biztos, a lakcímkártyára ráíratom ideiglenes lakcímként azt, ahonnan bejárnék.
2013. dec. 30. 14:26
8/8 anonim válasza:
Nekem a benzint fizetik, lakcímkártya kellett, meg kinyomtattam a netről az útvonaltervet, hogy hány km. Korábbi munkahelyemen ők vették meg a bérletet. Nyilván minek kérem oda, ha nem ott lakom. (Persze az ritka, ahol 100 %-ban kifizetik, ott kifizették.) De általában hó végén kell leadni a bérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!