Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki fel tudja sorolni a...

Valaki fel tudja sorolni a bankon belüli pénzügyi munkaköröket?

Figyelt kérdés

2013. dec. 28. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy hónapja már felsoroltam. Milyen a tanulmányi átlagod? Van egyáltalán esélyed megfelelő képzésre bejutni, vagy csak fejben szeretnél a bankszektorban dolgozni?

Vásárold meg a Bankárképző Bankszakmai alapismeretek c. "dobozát". Azt olvasd el, tanuld meg, ez már egy átfogó,alapszintű rálátást ad ezekre a dolgokra. Ha túl nehéznek találod, akkor viszont keress magadnak más karriercélt.

2013. dec. 28. 09:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Hany eves kell legyek hozza?!
2013. dec. 28. 09:12
 3/11 A kérdező kommentje:
12Eves vagyok,es oszinten erdekel ez a szakma.Az apam mar sokat mondott rola h illene is hozzam,meg az o penzugyi gondjait en megoldjam meg...tanulmanyi atlagom 5.0 Matematikabol kiemelkedõ es nemet nyelvbol
2013. dec. 28. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Akkor jó irányba haladsz, de ne rohanj ennyire előre. Sok minden változhat még, mire egyáltalán leérettségizel.

Közgazdaságtant olvasgass, makro- és mikroökonómia könyveket szerezz be - ezek eléggé alapolvasmányok, ha ilyen területen szeretnél egyszer dolgozni. Olvasd el őket, hogy tényleg érdekel-e. Lehet, hogy unalmasnak fogod találni.

2013. dec. 28. 09:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyetemhez/főiskolához 18-nak, mert érettségi kell hozzá. Neked addig még hátravan egy középiskola is. Gondolom most hatodikba járhatsz.
2013. dec. 28. 09:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen.Es nagyon koszonom a valaszodat.Oszinten engem a matek nagyon erdekel es szoktam nezegetni h mi az a toke meg portofolio,mert olyan rossz amikor nem ertem h mirol beszelnek.Szeretek ilyen szavak utan keresgelni
2013. dec. 28. 09:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyebkent apam becsben fogorvos, havi 5-6ezer eurokat keres
2013. dec. 28. 09:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Most januarban fogok egy nagyon eros es hires suliba felvetelizni, ami a matekrol,meg ezekrol hires,es jartas.
2013. dec. 28. 09:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Más tollával nem illik ékeskedni - így apád fizetésével sem illik dicsekedni, ezt tanuld meg.

Kérd meg, hogy vegyen szakkönyveket neked, amiből az alapokat meg tudod tanulni. A matekkal óvatosan, hatodikban még én is kitűnő voltam, aztán gimnáziumban már nagyon nehezen ment, egyetemen pedig vért izzadtam vele. Amit most tanultok, az még semmi. Lapozz át egy nyolcadikos könyvet, vagy egy Calculus-ról szólót. Azt biztosan fogsz tanulni, ha ilyen pályára készülsz.

2013. dec. 28. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha az apucikád 6,000 EUR-okat keres akkor miért neked kéne megoldanod a pénzügyi gondjait?!
2013. dec. 28. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!