Milyen mellékes, vagy fő tevékenységet tudnátok amivel stabilan elérhető a napi 8-10 ezer ft tiszta haszon?
Figyelt kérdés
Kb 500 ezret tudok belerakni hirtelen, de valami olyasmi kéne ami már jövő héten hozza vissza a pénzt, és nem kell érte embert ölni.
Ötletek?
2013. dec. 27. 19:25
12/12 A kérdező kommentje:
Mihez értesz,mi a szakmád?
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/11 tegnap 22:11
:D
Sztem ezt a megközelítést hagyjuk, ezzel a sarokig se lehet jutni.
Rengeteg helyen melóztam már, sehol se kérdezték tőlem ezt, és 10 helyből 8 nál még papírt se kértek semmiről se!!
Jelenleg kb 20 nm es helyen melózok, és kb napi (!!) 1 milla megy át a kezem között, de gyengébb napokon is minimum 500 e, a profil élelmiszer.
Hogy mi a hely varázsa, mitől megy ennyire arra még nem jöttem rá, de nem tegnapelőtt lett nyitva.
2013. dec. 28. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!