Hat euró borravaló nyugaton mennyinek számít? Soknak, vagy kevésnek?
Figyelt kérdés
Dolgozom egy helyen, ahol kaptam 2e forint borravalót. Utána gondolkoztam azon, hogy ez kb fél napos bérem. Innen jött a kérdésem. (igazából a nő megkérdezte, hogy 2e ft hány euró, mire mondtam, hogy kb 6-7, erre odaadta).2013. dec. 27. 13:29
1/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy gáz karrier kategóriába tenni a hat eurós borravalót, de értitek!
2013. dec. 27. 13:31
2/7 anonim válasza:
Nem sok, nem is kevés. Mire kaptad a borravalót?
3/7 A kérdező kommentje:
Csomagbepakolás segítés 1 taxiba.
2013. dec. 27. 13:38
5/7 anonim válasza:
Akkor ez elég bőkezű borravaló volt. Így már nem számít kevésnek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. dec. 27. 14:25
7/7 anonim válasza:
Én pizzafutarkodok Németországba mellékállásként és ott eddig egyszerre max. 5 eurot kaptam kézbe borravalonak. az már más kérdés hogy havi szinten 500 euro borravalót simán össze lehet szedni minden megeröltetés nelkül és erre rájön még a normális fizetésed meg a benzinpénz. teljes kerestet nem irok ugyse hinned el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!