Kecskeméten Diákmunka?
Figyelt kérdés
16 éves Kecskeméti lány vagyok. A melódiáknál meg fürgediáknál nincs semmi a számomra, mert a legtöbb 18év feletti munka van! Azt szeretném kérdezni hogy valaki nem tudna valami Normális munkát??? Pl: gyerekre vigyázás, szórólapozás, gyors éttermi munkák vagy valami hasonló!
Ha tud valaki kérem küldjön nekem egy E-mailt!
Köszönöm Előre is! (:
2009. nov. 26. 18:46
1/3 anonim válasza:
Nekem is jól jönne az info:) légyszi akkor nekem is küldjétek el e-mail-be:D
2/3 anonim válasza:
Sziasztok, hát igen nekem a Fürge diákkal volt esetem.. írták ,hogy indulna a meló ár holnap kukorica címerezés , írtam nekik e-mailt és pofájuk lett volna visszaírni.. én azt ajánlom ( tudom,hogy nem nagy segítség), de biztos van az ozstályodban barátaidnak ismerőse vagy vkije aki segíthetett állást ajánlani
3/3 anonim válasza:
a melódiáktól és fürgediáktól ne várj túl sokat... hirdetik a munkákat, de ha bemész érdeklődni, akkor közlik, hogy jelenleg nincs semmi munkájuk - még nekem se, pedig én már elmúltam 18...
18 év alatti diákokat nagyon ritkán keresnek évközben, őket inkább nyáron szokták alkalmazni.
Talán próbáld meg az Ötcsillagos Diákszövetkezetet, de ez sem garantált.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!