Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kecskeméten diákmunka? Fontoos!

Kecskeméten diákmunka? Fontoos!

Figyelt kérdés

Kecskeméten keresek diákmunkát.

Szórólapozás, gyorséttermekben munka, cukrászdában, vagy hasonlók..

Aki tud valamit Írjon.. Emailben is várom.:)

14/L

2010. aug. 13. 23:53
 1/4 StephanieXx ***** válasza:

15 éves kor felett lehet,de csak szűlői igazolással.

14 évesen csak "feketén" alkalmazhatnak.

2010. aug. 14. 00:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek is: 15 éves kortól lehet dolgozni diákként,

Másodszor: Nem szoktál a neten tájékozódni, vagy csak szimplán nem tűnt fel, h a diákoknak alig van munka, mert szinte sehova sem kellenek,

Harmadszor: Megnézném mondjuk azt a cukrászdát, ahol egy 14 éves alkalmaznak -.-

és végül: lányként elég nehezen fogsz idősebb korodban találni, mert az a kevés munka 90% is fiúknak van

2010. aug. 14. 01:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi.

Másodiknak pedig : a cukrászdát úgy értettem hogy eladó-.-

2010. aug. 14. 14:40
 4/4 Szilvike95 válasza:
Kedved kérdésfeltevő, én 15 éves vagyok, tészrtagyárban dolgoztam szeptemberben egy hetet aztán kiderül h iskola mellett nem dolgozhatnék, úgyhogy egy kis kiegészítés: legálisan diákmunkát 15 éves kortól, szülői beleegyezéssel tanszüneti munkanapokon vállalhatsz, majd 16 éves kortól reggeli vagy délutáni műszak de csak hétfőtől szombatok, 18 éves kor felett pedig dolgozhatsz vasárnap és éjszaka is...
2011. márc. 2. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!