Tuti tippek álláskereséshez GYED-ről visszatérő anyukának?
Manapság elég nehéz egy bölcsis gyermek mellett állást találni, én mégis mielőbb szeretnék elhelyezkedni! Mifelénk a legtöbb munkára hatalmas a túljelentkezés, nagy a munkanélküliség, de azért ambicionálom magam.
Tudnátok-e nekem tanácsot adni, hogy mit tehetnék ahhoz, hogy kitűnjek a tömegből, és ne skatulyázzanak be rögtön a munkáltatók?!
Pénzügyi, TB ügyintézői végzettséggel rendelkezem. Irodai munkáim voltak idáig, elég sokrétű feladatokkal. A pénztártól a bérszámfejtésen át, a grafikai munkáktól a webszerkesztésig sokmindent csináltam már. Szeretek és akarok dolgozni. Legutóbbi munkahelyem megszűnt, miután GYED-re jöttem, ezért kell most új munkát keresnem.
Ajánlólevelet mindenképp szeretnék kérni előző munkahelyeimről. Tudna esetleg valaki sablont küldeni, hogy lássam, hogy is néz ki egy ilyen?
van diplomád is, vagy csak okj-s végzettséged van? milyen munkakört képzelnél el magadnak? hány év munkatapasztalatod van?
a bérszámfejtés jó kiinduló alap lehet, hiszen ahhoz mindig jó pár év gyakorlatot kérnek. nyelvtudás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!