Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki mondana valamit erről...

Valaki mondana valamit erről a cégről?

Figyelt kérdés

[link]

Kérdés az lenne hogy ez valós vagy lehúzós? Valaki már volt náluk és helyezkedett már el?

2013. dec. 17. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát nézzük csak:

-oldalon helyesírási hibák vannak

-oldal forráskódját megnézve komoly hibák vannak ott is

-linkelt "rendes oldal" nem csak hogy nem töltődik be, de a hatóságok le is kapcsolták megtévesztés miatt

-nincsen saját e-mail címük

-"Úgy berugott a gépen, hogy tolókocsin tólták le" kijelentés eleve hazugság mert egy az hogy olyan mennyiségű alkoholt senki sem tud felvinni a gépre amitől bárki is berúgna, kettő az hogy a repülőn nem lehet olyan mennyiséghez hozzájutni amitől be lehet rúgni, három hogy ezeket a repülő személyzete sem hagyná

Sorolhatnám még tovább, de szerintem már érted a lényeget.

2013. dec. 17. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem mert expresszes hírdetés. Azoknak szerintem a 90%-a kamu.
2013. dec. 17. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem már ott nem világos a dolog, hogy zöldkártya és munkavállalási engedély nélkül hogyan visznek ki embereket dolgozni?

Bár azt meg nem tudom hova tenni, hogy elvileg csak utólag kell fizetni közvetítési díjat, fizetésből levonva.

Most ez akkor mi a fene? Ha átverés, akkor miért nem kérnek pénzt előre? :O

2013. dec. 18. 01:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Na ezért lennék kíváncsi hogy valaki ezekkel üzletelt e már.
2013. dec. 18. 11:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyedül az ESTAt említi de azzal ugye max 90 nap és dolgozni sem szabad. Most akkor ők fekete munkát hirdetnek?
2013. dec. 18. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Írtam nekik levelet, válaszoltak. ESTA-val küldik ki az embereket és bevallottan feketemunkáról van szó, megírták.

(Persze az is lehet, hogy csavar van a dologban és az USA csinálja az oldalt és ha valaki náluk jelentkezik akkor rögtön tudják, hogy kit kell a határon visszafordítani. :))

2013. dec. 18. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!