Diákmunkás próbaidő, kirúgathatom magam így?
Nappali jogviszonyos egyetemi hallgató vagyok, mcdonaldsban dolgozom diákmunkán, diákszövetkezetben van szerződésem.
Eddig 3 napot dolgoztam, közben lett másik állásom, ezt azonnali hatállyal szeretném felmondani,indkolás nélkül.Nem tudok bemenni többet,a munkaruhám ott van.Megtehetem hogy egy telefonhívással indoklás nélkül holnaptól felmondok, és nem megyek többet?
Mi lehet a legsúlyosabb következménye ha ezt teszem?
Elküldik a felmondólevelem a címemre, vagy ha nem jogszerűen járok el, megkereshetnek emiatt a lakcímemen, és kérdőre vonhatnak,vagy feljelenthetnek,megbüntethetnek ezért?
Ha ezt így intézem el,egy telefonhívással,elintézettnek fogják tekinteni?
Főleg olyanok válaszát várom akinek mc donaldsban van ilyen tapasztalata, de mindenki segítségét szívesen fogadom.
Nagyon fontos kérdés.
Köszönöm
mi az,hogy diákmunkán próbaidő?
bemész, beszélsz a főnökkel,és megmondod,hogy találtál jobb állást. még a diákszövetkezetnek sem kell szólni, ők automatikusan kijelentenek majd a rendszerből,ha elmaradsz a diákod bemutatásával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!