15 éves vagyok és jön a karácsony zsét kéne szereznem hogy tudnék?
Csináltam a tippmixet abból jött egy kis + de többre van szükségem ,hogy tudnék keresni?Mert munkát azt hiszem nem válalhatok de akkor nem tudom mi legyen
a válaszokat előre is köszi.
"jön a nagyhét "
Hát az azért még arrébb van, a nagyhét HÚSVÉT elött van, nem karácsony elött!!!
@Presy
Ez az egész úgy ahogy van nem lenne tisztességes, mivel fekete munka lenne. A boltosnak meg nyilván nem éri meg hogy esetleg megbüntessék. Plusz mi a francnak fizetne egyel több dolgozót???
15 évesen ha fejre állsz sem fogsz nagy pénzeket (még kicsit se sűrűn) előteremteni egy-két hét alatt. Ezzel a ténnyel kéne megbarátkozni mindazoknak akik naponta újra felteszik a kérdést hogy hogy kereshetnének pénzt...
Az a baj, hogy a karácsonyi szezonban még inkább vannak ellenőrzések, direkt azért, mert ilyenkor nagy a forgalom. Ilyenkor nézik a lejárt húsokat, halakat, karácsonykor kelendő dolgok minőségét, hűt-e rendesen a hűtő, vannak-e megtévesztő akciók, és ha már ott vannak, lecsekkolják az alkalmazottakat is, így a feketézők is veszélyben vannak.
Persze ha nem a fővárosban laksz, akkor kisebb az esély, hogy belefuss egy ilyen ellenőrzésbe, de falun meg a munkanélküli is több, akik már rég lefixálták a boltosokkal, hogy kisegítenek neki. Szóval megpróbálhatod, de ne éld nagyon bele magad hogy sikerül, ilyen világ van most sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!