Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most vállaltam árufeltöltést...

Most vállaltam árufeltöltést egy hipermarketben diákmunkaként. Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Ja amúgy 19 vagyok és fősuli mellett, kell a pénz... Aki dolgozott már árufeltöltőként kíváncsi lennék a tapasztalataira!
2009. nov. 24. 18:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Aztán reménykedem egy jó órarendben.
2009. nov. 24. 19:42
 12/19 anonim ***** válasza:
éjszakába talán az az elöny hogy kevesebb ember de viszont meló nem kevesebb és tuti hogy lassabban is telik :S
2009. nov. 24. 19:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Voltam tescoba éjszakába,az udvaron kellett a szemetet csomagolni,esőben,utána náthás lettem,senkinek sem kivánom! :S Amiket a többiek írtak a szívatásról,fárasztó munkáról stb,azok sajnok tényleg így vannak!
2009. nov. 29. 14:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Na voltam és tök pozitívak a tapasztalataim... igaz unalmas volt mert bár munka volt rendesen de nem voltak vevők körülöttem.
2009. nov. 29. 15:13
 15/19 anonim válasza:

Hátha még olvasod. :)

Első kérdésem az lenne, hogy lány vagy? Ha igen, akkor lányként milyen volt? Nem volt nehéz, nem kellett nagy karton innivalókat meg ilyeneket cipelni? És menyi lány volt rajtad kívül?

A másik pedig, hogy mennyire volt ez a csicskáztatás? És hogy volt, odaküldtek egy polchoz csomó áruval, hogy rakosgasd fel? Egyedül voltál és ellenőrzött valaki? Bocsi a sok kérdésért, de én is szándékozom menni, csak még félek egyelőre.

Köszi a segítséget!! 20/L

2010. jan. 16. 09:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen, lány vagyok és így nem kaptam olyan nehéz munkákat,

mint például piákat pakolgatni, stb...

Mivel én éjszaka dolgoztam főképp (egyébként a legjobb fogyókúra a világon!), alig volt lány rajtam kívül, amikor nappalos voltam akkor többen vannak, de én amúgy is jobban szeretek fiúkkal dolgozni!

Úgy néz ki, hogy vannak a "felnőtt" dolgozók és a diákokat köztük osztják el, nem egyedül vagy, hanem egy másik diákkal és a vezetőtök mondja el, mi a feladat!

A csicskáztatásról meg annyit, hogy nagyon emberfüggő, van akivel nagyon jól megvoltam és van amikor azért imádkoztam, hogy csak ne XY-nal legyek megint!

2010. jan. 16. 09:39
 17/19 A kérdező kommentje:
*voltak
2010. jan. 16. 09:39
 18/19 anonim válasza:
Köszi, nagyjából megnyugtattál. Én is éjszaka szeretnék vállalni alkalmanként ilyen munkát. És ha ketten megyünk egy barátnőmmel, akkor megoldható hogy együtt legyünk, vagy ahogy beosztanak, úgy leszünk?
2010. jan. 16. 12:06
 19/19 A kérdező kommentje:

Hát leginkább ahogy osztanak, de ha nagyon jó fejek, akkor megoldható, hogy együtt legyetek. De azért szeretik szétosztani a barátokat, hogy ne legyen annyi duma :)

(Mondjuk ez nálam nem válik be :P)

2010. jan. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!