Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pesten egy exkluzív divatárubo...

Pesten egy exkluzív divatáruboltban mint eladó mennyi fizetésre számíthatok?

Figyelt kérdés

Angol és orosz nyelvtudás szükséges.

Jutalékos rendszer is lehet, mert mondták hogy telefonon is kell értékesíteni (pontosabban az ügyfél figyelmébe ajánlani) termékeket.

De mégis mennyi lehet az annyi? A héten megyek állásinterjúra és jó lenne tudnom, mit mondjak majd bérigénynek, ami reális lehet.

2013. dec. 11. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
minimalber + jutalek. szerinted mitol megy annyira jol a nagy ruhamarkaknak? abbol, hogy nem fizetik meg a munkaerot sem gyartasi, sem eladasi oldalon.
2013. dec. 11. 14:44
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi :( ez elég elkeserítő, tekintve hogy elvárják a felsőfokú végzettséget és tárgyalóképes nyelvtudást az említett nyelvekből... a telefonba se volt nagyon segítőkész a nő, pedig rákérdeztem, mivel hogy az állás miatt Pestre kéne költözzek...de hát akkor lehet jobb ha fel se megyek, ebből csak éhen halni lehetne. A neten amúgy már keresgettem erre, de nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyen keveset fizet...elvégre ez azért nem egy sima bolt ahová még nyelvtudás se kell.
2013. dec. 11. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:

64 nettó (minimálbér), plusz jutalék, de van ahol 85 nettó, de ott nincs jutalék.

9500Ft/ hó lesz jövőre a Bkv bérlet, az albérlet, rezsi, kaja mellé így kalkulálj.

2013. dec. 11. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy egy "exkluzív" ruhaüzlet telefonos értékesítést folytatna.
2013. dec. 11. 19:55
 5/8 A kérdező kommentje:
hát nekem is...tudom amúgy hogy hol lenne a munka, csak mivel ebből egy van Mo-n, nem akarom közzé tenni...de igen, elég elit..én is meglepődtem ezen a hívogatásos dolgon.
2013. dec. 12. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy valamire való exkluzív márka fejvadász céggel keres új dolgozót. Cég logos hirdetést ad fel...több körös interjút szervez.

Ezek a boltok nem ősszétévezhetőek a sok "noname" butikkal amiben állítólag "exkluzív divatáru" van.

Telefonon értékesíteni?Mi ez valami rátukmálós márka?

Egy nagy múltú divatcég nem ilyen módszerrel értékesít.

2013. dec. 12. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Az Andrássy úton van.
2013. dec. 12. 15:05
 8/8 A kérdező kommentje:
De most már mindegy nem mentem el. Azért az a 12 ezer forintba kerülő oda vissza utazás Pestre elvette a kedvemet ettől a lehet h semmitől.
2013. dec. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!