minimalber + jutalek. szerinted mitol megy annyira jol a nagy ruhamarkaknak? abbol, hogy nem fizetik meg a munkaerot sem gyartasi, sem eladasi oldalon.
2013. dec. 11. 14:44
2/8 A kérdező kommentje:
köszi :( ez elég elkeserítő, tekintve hogy elvárják a felsőfokú végzettséget és tárgyalóképes nyelvtudást az említett nyelvekből... a telefonba se volt nagyon segítőkész a nő, pedig rákérdeztem, mivel hogy az állás miatt Pestre kéne költözzek...de hát akkor lehet jobb ha fel se megyek, ebből csak éhen halni lehetne. A neten amúgy már keresgettem erre, de nem akartam elhinni, hogy tényleg ilyen keveset fizet...elvégre ez azért nem egy sima bolt ahová még nyelvtudás se kell.
2013. dec. 11. 15:22
3/8 anonim válasza:
64 nettó (minimálbér), plusz jutalék, de van ahol 85 nettó, de ott nincs jutalék.
9500Ft/ hó lesz jövőre a Bkv bérlet, az albérlet, rezsi, kaja mellé így kalkulálj.
2013. dec. 11. 16:23
4/8 anonim válasza:
Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy egy "exkluzív" ruhaüzlet telefonos értékesítést folytatna.
2013. dec. 11. 19:55
5/8 A kérdező kommentje:
hát nekem is...tudom amúgy hogy hol lenne a munka, csak mivel ebből egy van Mo-n, nem akarom közzé tenni...de igen, elég elit..én is meglepődtem ezen a hívogatásos dolgon.
2013. dec. 12. 00:20
6/8 anonim válasza:
Egy valamire való exkluzív márka fejvadász céggel keres új dolgozót. Cég logos hirdetést ad fel...több körös interjút szervez.
Ezek a boltok nem ősszétévezhetőek a sok "noname" butikkal amiben állítólag "exkluzív divatáru" van.
Telefonon értékesíteni?Mi ez valami rátukmálós márka?
Egy nagy múltú divatcég nem ilyen módszerrel értékesít.
2013. dec. 12. 14:29
7/8 A kérdező kommentje:
Az Andrássy úton van.
2013. dec. 12. 15:05
8/8 A kérdező kommentje:
De most már mindegy nem mentem el. Azért az a 12 ezer forintba kerülő oda vissza utazás Pestre elvette a kedvemet ettől a lehet h semmitől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!