Olvasom: Így viheti át a szabadságát 2014-re ld index. És azokról a munkahelyekről miért nem írnak ahol egyszerűen benyelik a szabadságot és ennyi?
Jöjjenek hozzánk! Alapítványi iskola a szabadságot a technikai dolgozóknak se ki nem adják se ki nem fizetik. Benyeli a munkaadó és ennyi. Akinek meg nem tetszik az mehet ahova akar.
Ha jártatja a száját még menni se kell-kirúgják automatikusan.
Aztán lehet szaladni a bíróságra. Havi 65.000-es fizetésből jogászra is futja biztos.
ja sorry, nem index hanem origo (de tök8)
és még egyszer sorry: olvasom a kommenteket és van cifrább eset is mint az enyém.
jó ez a hozzászólás:
a "való világban" annyit ér ezen a szabi-átvitelen elmélkedni, mint amikor a skolasztikusok azon vitáztak, hogy hány angyal fér el a tű hegyén.
és igen itt a lényeg.
igen, írják csak meg, hogy vannak munkaadók, akik magasból sz**nak a törvényekre és a VILÁGON SEMMI se történik velük.
az igazgató a legdurvább szabálytalanságok törvénytelenségeket követi el és röhög a pofámba.
miért ne röhögne? úgyse lesz vele semmi.
felelősségrevonás? ugyan már.
20 éve úgy működik az iskola ahogy. és mi történt húsz év alatt?
semmi.
ha mégis van egy ellenőrzés és akadékoskodnak belekerül egy boríték az ellenőr zsebébe és egyből csend lesz.
Jobban esne neked? Jobb lenne neked?
most látom csak:
Most őszintén miért írjanak?
apám ez a kijelentés megér egy fejlövést!
hát MI ÉRTELME másképp írnui MINT ŐSZINTÉN?
azt olvassam ki mit hazudik?
Látom nem sikerült értelmezned: A "Most őszintén mit írjanak" úgy értettem, hogy "Most őszintén mondd meg, szerinted mit írjanak".
Amúgy mindenki tudja mi hogy megy. Ha nem tetszik lépj ki, keress jobbat. De nincs. Tudom. ők is tudják. Mindenki tudja.
Ez média. Arról minek írjanak cikket, hogy a kis miska ktf hogy szarik az egészbe?
És ha leírják jobb lesz? Nem. Akkor meg?
micsoda?
???
Fiat iustitia, perdat mundus!
igen írják csak meg.
jobb nem lesz jobb kit érdekel.
a "micsodsa" másnak ment volna de itt nem lehet utólag szerkeszteni.
de én vagyok.
Kérdező, te dolgozol konyhán és neked van rohamokkal járó betegséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!