Pályakezdők milyen támogatást kapok a munkaügyi központba?
Figyelt kérdés
Tehát arra vagyok kíváncsi, hogy én mint pályakezdő nem találok semmiféle nekem való munkát, gondoltam el kéne menni a munkaügyi hivatalba, de nem tudom, hogy van e értelme.
TB-t fizetik addig okés, de kapok munkanélküli segélyt? ha igen mennyit? Cserébe mit várnak el tőlem? Gondolom ajánlanak munkát is néha, de mivan ha nekem nem tetszik? stb
Valaki aki jártas ebben mesélhetne, hogy én is képben legyek egy kicsit, köszönöm :)
2013. dec. 5. 12:49
11/13 A kérdező kommentje:
rendben, köszi szépen :)
2014. jan. 23. 14:50
12/13 anonim válasza:
figyelj, veszteni nem veszítesz semmit.:) És nem olyan, hogy csövikkel van tele (egyet kettőt ha láttam). Sok fiatal van, velük mindig eldumálgatok.
13/13 A kérdező kommentje:
majd meglátom lesz e kedvem elmenni, mert igazából csak a TB érdekel...
ha tudom, hogy kapnék pénzt vmennyit havonta már rég elmentem volna, de így hogy semmi nincs... több nyűg mint haszon
2014. jan. 23. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!