Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a pénzügyi bankár feladata?...

Mi a pénzügyi bankár feladata? Miket végez ő el?

Figyelt kérdés
Egy pénzügyi bankár alkalmazottra gondoltam

2013. dec. 1. 07:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kösz,hogy megmondtad neki!!!!!Ugy utalom amikor nem a valaszomra valaszolnak,hanem valami baromsagokra.Nem ertem miert nem lehet rendes 1 mondattal elmondani.Pedig ellehetne,erre fel leir egy szöveget es kiad nekem egy csomo bankot mikor nem is azokat kertem!csak annyit,hogy mi a feladata egy bankarnak.Amugy management bankar szeretnek lenni.Mi annak a feladata?!
2013. dec. 3. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:

De ha rossz a kérdés, arra nem lehet jól válaszolni. Itt a kérdésedre adható válasz:

A pénzügyi bankár pénzügyekkel foglalkozik és banki dolgokkal.

Ezzel most elégedett vagy? Pont ugyanígy ha azt kérdezted volna hogy "mivel foglalkozik az orvos", akkor arra is csak azt lehetne mondani hogy orvoslással, egészségüggyel. Meg a "tanár mivel foglalkozik" kérdés is ilyen. Oktatással, tanítással. Satöbbi. Nem pontosan megfogalmazott kérdésre nem adható sajnos pontos válasz.

2013. dec. 3. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Parancsolj: pénzügyekkel, elemzésekkel, modelleket értékel, hoz létre, portfoliokat elemez, hitelt engedélyez, bankközi piacon kereskedik, kockázatot jelez előre.

Ehhez magas szintű matematikai, statisztikai és számviteli háttértudással rendelkezik.

Segítettem?

2013. dec. 3. 18:55
 14/14 A kérdező kommentje:
igen.
2013. dec. 4. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!