Skulteti.beus kérdése:
Avon tanácsadós pálya, hogy működik? Valaki segítene?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 22:54
1/8 anonim válasza:
Keresel egy koordinátort, kialakítasz egy vevőkört, az eladott termékek után bizonyos százalékot kapsz.
Nem nagy üzlet, az embereknek már elegük van az MLM cégekből, ráadásul az Avon ár-érték arányban az egyik legrosszabb helyen áll.
2/8 anonim válasza:
Én csinálom. Tényleg nem ad sokat. Kb amit magamnak rendelek, az ingyen jön ki, illetve havi 4-5000 a haszon. De nagyon minimális szinten foglalkozok vele. Kb 8-10 embernek szoktam megmutatni a katalógust. Talán az ösztönzők a jók, néha 99-125 ft-ért kaphatsz jó dolgokat.
Sztem vágj bele, ha nem jön be, esetleg kiszállsz.
3/8 anonim válasza:
Avon tanácsadókkal Dunát lehetne rekeszteni.
4/8 anonim válasza:
Az Avon Tanácsadónő tulajdonképpen Törzsvásárló! Olcsóbban kapod a termékeket mint a katalógusár. Ez lehet 10-15-20-25-30-v. 35 %-os kedvezmény. Nagy nyereségre így nem tehetsz szert. Ha magadnak vásárolsz v. családodnak akkor azért megéri, mert így is olcsóbban tudsz vásárolni és nem rossz minőségű termékeket! Ez erre jó! Ha üzletet szeretnél építeni akkor legyél koordinátor. Viszont ez azzal jár, hogy tanácsadókat (törzsvásárlókat) kell magad alá gyűjteni, hiszen az ő forgalmukból lesz a nyereséged. Viszont ettől még neked is teljesítened kell az eladást, azaz több terméket kell eladnod mint a tanácsadóidnak (törzsvásárlóknak). A csapatnak több mint 10 főnek kell lennie ahhoz (és persze nekik is folyamatosan értékesíteni kell) hogy látványos legyen a nyereség. Ha már vezető koordinátor v. zóna manager vagy , na akkor már megéri!
5/8 Timi179 válasza:
teljesen más véleményen vagyok az előttem szólókkal! 8 éve dolgozom a cégnél és ma már az avonos keresetemből tartom el a családomat, több mint 100 tanácsadónő munkáját segítem, ha szükséged van segítségre szólj! :-)
6/8 anonim válasza:
Persze, hogy sokan jól keresnek vele, ez nem is kérdés. Viszont ma már nem igazán lehet egy csapatot felépíteni szerintem, ezt régebben kellett volna elkezdeni. De persze, próbáld meg, azzal nem veszíthetsz semmit.
7/8 Timi179 válasza:
igen, ma már nagyon sokan avonoznak de itt a felnövő generáció... :-) nem könnyű csapatot építeni, de nálunk mindenkinek sikerül, csak akarni kell! :-)Sok múlik a vezetőn én úgy gondolom!
8/8 anonim válasza:
Én most építgetem a csapatomat, ha még nem vagy tanácsadónő de szeretnél és Pest megyében élsz írj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!