Szerintetek miért nem kell egy ilyen munkaerő senkinek?
Figyelt kérdés
Logisztikai Felsőfokúm van. (Belföldi) beszerzőként dolgoztam több mint 4 évig. Utána kevesebb mint egy évig bejövőárut vettem át, egy másik cégnél. Jelenleg angolt tanulok, és gyakorlok. (Alapszintet fejlesztem tárgyalóképesre.) Ehhez képest ~ 60km-es körzetben nem kell senkinek ilyen adottságú ember. Rengeteg nagy vállalat van a térségben. Eddig több mint 110 jelentkezést küldtem, ebből ~ 20% BP-re, és térségébe 3 hónap alatt. Ez idő alatt 4 interjún voltam, és minden elutasított. Az önéletrajzomat több ismerős, (mérnökök, menedzserek látták) szerintük ezzel nincs baj. Beszélni tudok, válaszolok a kérdésükre. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? (Veszprém megye)2013. nov. 21. 17:34
11/17 anonim válasza:
előzőnek: mert a kölcsönzött munkaerő nem számít bele a headcount-ba!
ennyi, ha nem ismered a multik működését, akkor csak fogadd el ezt a tényt, ne agyalj
12/17 anonim válasza:
Én tudom, hogy az nem munkabér, hanem egyéb költség. Multinál dolgozom, tudom. De akkor sincs semmi értelme, mert úgyis a cég fizeti ki. Sorban rúgdossák ki az embereket, mert sz...ul megy a cégnek, közben meg mindenféle címszóval milliókat költenek a semmire.
13/17 anonim válasza:
Nyelvtudás nélkül? Mert az alapszint még nem számít annak. Mikor mi logisztikust keresünk a cégünkhöz (akár beszerzőt, akár vevői kapcsolattartót), a minimum elvárás 2 nyelv tárgyalóképes ismerete (angol + német). Beszerzést el sem tudok képzelni nyelvtudás nélkül!
14/17 A kérdező kommentje:
#6-os Tudom mi az a tárgyalóképes nyelvtudás. Eddig egyáltalán nem volt rá szükségem, de ennek ellenére ~5 éve voltam nyelvtanfolyamon, sikeresen végig csináltam, de nem kellett használnom, így valamennyi részét elfelejtettem. (Én ilyen vagyok, más is van ezzel így bizonyára.)
Én B.pest, és annak térségében sem bízok. Sok ismerősöm él ott akik azzal a reménnyel költöztek fel, hogy ott jobb lesz. Van munkájuk, de minden sokkal költségesebb, így nem sokkal különb a helyzet mint vidéken.
2013. nov. 24. 10:12
15/17 anonim válasza:
nézelődj, próbálkozz, csináld
16/17 anonim válasza:
Legalább van állásuk, vidéken sehol nem kapsz.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 25. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!