Mi a teendő olyankor mikor szeretnénk házat venni és mikor odajutunk kiderül hogy van bennt feketén egy lakó?
Figyelt kérdés
Ugyanis ki volt hirdetve hogy eladó a ház. Nekünk van annyi kézpénzünk hogy megvegyük és lebeszéltünk az ügyvéddelis egy idöpontot mindenki belement és kiderült hogy van bennt egy lakó feketén és a tulaj nem hajlandó tenni semmit. Az a kérdésem hogy ha megvesszük a házat akkor jogilag mi kirakhatjuk-e???#horváthcintia
2013. nov. 20. 21:51
11/12 anonim válasza:
Én is erre gondoltam, mint az utolsó. Mi az, hogy jogtalanul lakik benne? És a tulaj eddig miért nem tett ellene semmit? És ezt a feladatot most rád akarja hárítani?
Nana, én biztos meg nem venném így a házat, amíg tuti, hogy ki nem teszik onnan azt az embert.
12/12 anonim válasza:
de annyi előnye származhat a vevőnek, ha lakottan veszi meg, hogy a lakott értéke a háznak alacsonyabb!
Ha meg ő lesz az új tulaj, akkor ez a feketén ott lakó valószínű úgyis elhúzza a csíkot magától is! Ha meg nem, ott az, hogy jogszerűtlenül van birtokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!