Szerintetek meglehet Magyarországon élni? Elégedettek vagytok e a havi nettó fizetésetekkel? Min kellene változtatni az államnak hogy sokkal jobban növelje a vásárlóerőt?
Válaszaitokat adjátok meg a következőképpen:
1. kérdés: válasz
2. kérdés: válasz
2. kérdés válasz
"emellett kezdő vállalkozók segítése, pl első évben töredék legyen a járulék a normálishoz képest."
Á, biztos nem csődölne be az összes vállalkozás egy év után, és nyílna meg ugyanazzal a tevékenységgel ugyanazzal az eszközállománnyal a 366. napon, á, biztos senki nem élne ezzel vissza.
1. igen
2. igen (105e)
3. kisebbségi támogatások beszüntetése, rendőrség felruházása intézkedési jogokkal a kisebbség ellen is nem csak a rabszolgák ellen! Szigorúbb törvények, halálbüntetés visszaállítása, különösen kegyetlen kivégzési módszerek bevezetése (karóba húzás 4-5 napos kivérzési idő, mindezt nyilvánosan) korrupt politikus, rendőrök és gyerekgyilkosok esetében!
A fentebb módon spórolt x000 000 000Ft (x min 1), kiosztása adócsökkentések révén, 0áfa élelmiszerekre, könyvekre, stb.
"12-es ez nem diktatórizmus kicsit keményen vetnéd el az újabb politikai alapokat :D és nem is kommunizmus."---Mivel nem lehet emberileg (értve ez alatt a megnevelést), sem pedig jogilag megregulázni őket. Szabadon lopnak, csalnak, hazudnak (Gy. F. is megmondta loptunk, csaltunk, hazudtunk = demokrácia!)
Számomra pont ellenkezőleg, erős jogszabályok, kemény büntetések (elrettentő célzattal, nem pedig sikerélményt adva a büntetés által) egyenlő bánásmód a szolganépnek (magyarok)is, jelenleg szolgák vagyunk semmi több!
Megkérdezhetem: Miért ellenzed a politikus, c***bűnözés, rendőrbűnözés büntetését? Szerinted demokráciában ezen csoportok bűncselekményei nélkülözhetetlenek?
Nem hiszel a büntetés elrettentő erejében? (A mostaniban én sem hiszek, ahol egy fél falu ünnepli a 80 éves megerőszakolását, kifosztását megverését... Nem értelek!)
1. Meglehet , a világon mindenhol élni csak valahol több embernek sikerül valahol kevesebbnek.
2. Nem panaszkodok , de Budapesten az élet is drágább
3. Aki ilyeneket ír hogy tovább csökkenteni az SZJA-at az agyhalott. Tehát teljesen rendben van mindenki szerint , hogy a 3 millió bruttót kereső vezérigazgatótól ugyanúgy 16% -ot vonnak le , mint a minimálbérre bejelentett gyári munkástól? És most nem a borsodi meg hasonló viszonyokra gondolok , ahol a KKV-k be se jelentik az alkalmazottjaikat hanem komoly cégekről. A többkulcsos adó visszaállítása a következő kormány LEGFONTOSABB feladata. A 16%-os SZJA , hozzávetőleg 600 milliárd forint bevétel kiesést jelentett az államnak , amit a pofátlan fogyasztást terhelő adókkal kompenzál. Nem vagyok MSZP-s , de amikor Gyurcsány volt hatalmon , a 20%-os ÁFA és a három kulcsos adó mellett valahogy mindenkinek sokkal jobban ment körülöttem.
1. Igen, de csak egy szűk rétegnek sikerül megélni tisztességesen
2. Határ mellett lakok és kijárok Ausztriába dolgozni, szóval igen. Amíg Magyarországon dolgoztam sose voltam megelégedve azzal amit kaptam.
3. Igazán nem kellene sok mindent csinálni, csak le kellene másolni azt amit pl. Ausztria csinál xd
"3. Igazán nem kellene sok mindent csinálni, csak le kellene másolni azt amit pl. Ausztria csinál xd"
A történelmét egyik országnak se másolhatod le. Valamint az sem elhanyagolható szempont hogy fél Közép-Európát osztrák bankok hálózzák be, akik azért tolják haza a gempát rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!