Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha már egyszer "kirúgtak" a...

Ha már egyszer "kirúgtak" a munkaügyiből, pár hónap múlva ismét bejelentkezhetek?

Figyelt kérdés

2 hónapja jelentkeztem be munkaügyibe. A volt cégemtől nem kaptam meg egy papíromat, amit ott kell leadni, és amit máig sem kaptam meg. Akkor kaptam egy határidőt, amire bekell vinnem. Nem tudtam. Bementem, jól leszúrtak miatta. Kaptam egy hét haladékot. Nem tudtam bevinni (nem az én hibámból), de már nem volt képem bemenni, hogy nincs meg. Tegnap kaptam egy levelet, hogy 8napon belül vigyem a papírt, különben felbontják a szerződést. Telefonáltam az ex főnökömnek, és kapom az ígéretet, hogy még ezen a héten meglesz, vagy jövőhéten (bár én már nem bízom benne...)

Ha esetleg úgy alakul, hogy felbontják a szerződést, akkor pár hónap múlva visszajelentkezhetek munkaügyibe?

2009. nov. 18. 10:13
 1/1 anonim válasza:

Igen, ha nem viszed be a papirokat, a rendszerből törölnek (bár még fel sem vittek igazán) és ha mész legközelebb, legyen minden irat nálad, és ujra betesznek a rendszerbe.

Nekem is volt ilyen, csak akkor én inkább elhúztam külföldre.

Rá egy évre mentem vissza.

2010. febr. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!